Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (31)

plakát

Z temnoty duše... světlo (2017) 

Nemůžeme věřit něčemu, co jsme nezažili.. a co Bůh? Tato otázka se stává čím dál více populárnější. Nenutim, chápu..:)

plakát

Devadesátky (2018) 

Pro mne až přílišné vynucování a hraní na divákovi emoce.. Možná jsem tento film viděla v nevhodnou chvíli. Jestli se na něj za nějaký čas podívám znova, bude mé hodnocení nejspíš jiné.. Nyní však s tímto snímkem nesouzním.

plakát

Belgica (2016) 

Natáčení muselo být nadmíru hektické, ale vyšel z něj film, který si určitá skupina lidí zamiluje. Krásně šel vidět kontrast mezi rozličnými povahami obou bratrů. Nejvíce mě však zaujala práce kamery a světel, plus nezapomenutelný soundtrack.

plakát

Girl Power (2016) 

Zajímavý snímek odhalující svět writerek zásluhou jedné odvážné a silné ženy - Sany a jejího kamaráda Ondřeje. Lidé, které graffity vždy něčím přitahovalo tento dokument jistě ocení bez ohledu na jeho formu.

plakát

Beat Street (1984) 

Pominu-li příběhovou linii, je tenhle snímek bezkonkurenční. Je tam všechno a je to Opravdové! Žádná přetvářka.. mchnk to napsal přesně: " Tenhle film by měl vidět každý, kdo si chce začít s touto kulturou, kde je potřeba brát Hip Hop jako jednotný slovo pro rap, djing, breakdance a graffiti." Love, Peace and Dance:-))

plakát

Projekt X (2012) 

Film pro všechny, kteří se rádi baví. A to neomezeně a se vším všudy.. akorát ty návraty do reality nejsou vždycky ok.

plakát

Bílá nemoc (1937) 

Vynikající herecké výkony..

plakát

Síla country (2010) 

Na to, že jsem si tento film pustila jen tak, a taky protože nic zajímavějšího nedávali, mě docela zaujal. Váhala jsem mezi 3 a 4 (jako u mnoha dalších filmů), nakonec teda 3+.

plakát

Dobrodružství s nahým klukem (1964) 

Neskutečná sranda od začátku až do konce.. nejvíc mě dostali lidé na střeše čekající v řadě:-)

plakát

Moje levá noha (1989) 

V celku je tento film velmi poklidný a nevtíravý. Působí na mě přirozeně až skromně. Jediná věc, která se naprosto vyjímá a posouvá mé hodnocení o něco výše je právě výkon D. Day-Lewise.