Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Creed (2015) 

Mezi boxerskými filmy je to unikát. Něco nového. Jsou tam věci, které v jiných boxerských filmech nejsou. Proto 5*.. Není to typické (nejchudší ze čtvrti, ostatní se mu smějí. První velký zápas prohraje - o to víc cvičí. Velký zvrat - má bojovat se šampionem -> a úplně nečekaně vyhraje).. Ne, tady je to naštěstí jinak. Ač to na první pohled nevypadá - dejte tomuto filmu šanci, je lepší, než jeho "vrstevníci".

plakát

Tři bratři (2014) 

Česká pohádka se posunula o level výš. Už to není jen naivní prinzecna s drakem a statečným Honzou. Už je to trochu zábavnější, dobrou hudbou proložený, moderní film. Ano, babičkám a dědečkům se líbit asi nebude. Prolínání slavných pohádek (alespoň v ČR) je prostě skvělý nápad, které já, zástupce mladší generace, oceňuji.

plakát

Sherlock: Přízračná nevěsta (2016) (TV film) 

Nejdokonalejší! Inteligentní propletení reálna a nereálna.. Složitější dějové linie, které pochopí snad jen ti zasvěcení. Tak akorát náročné, zábavné a tajemné. Dokonalé se stalo ještě dokonalejším! Nejlepších 5* z 5!

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Jó, na Kuchařovou se koukalo moc hezky. Ale.. no tak sakra, větší americké klišé už vymyslet nemohli? Tolik hollywoodských prvků není vidno snad ani v dnešních hollywoodských filmech. Krásná mladá modelka se starším, téměř plešatým učitelem na vysoké? Happy end až na úplně poslední chvíli, kdy Jastraban dobíhá autobus? Jasně.. Jedna hvězdička za výkon Mádla (briliantní, "ty vole" a hokejové plácání Kuchařové do ramene jedinečné) a snaha dosáhnout americké úrovně. Dosáhli jsme jí - ale bohužel té horší, špinavější a filmově méně kvalitní americké úrovně.

plakát

Red Dog - psí legenda (2011) 

Prvky komedie i dojáku, skvělý koncept, svižný příběh a to vše podle skutečné události? Úžasné. Pes je nejlepším přítelem člověka, takovéto filmy to jen a pouze dokazují.

plakát

Hrdina Max (2015) 

Na úvod - jsem pejskař.. Prvních 15 minut - 90%, vypadá to slibně.. Pohřeb - všechno dobré vyplýtvali, mám pocit, že vím, jak to bude pokračovat... 1 hodina filmu - kýč, kýč, kýč.. naivita na entou.. nebýt hezkého pejska, vypínám.. 1 hodina 15 minut - absolutní absurdita byla překonána.. 1 hodina 30 minut - dokoukám to jen kvůli pejskovi.. Skončilo to tak, jak se od cca 25. minuty dalo čekat. Začátek - 4,5* Střed-3* Konec 1* = dám 3 hvězdičky jen a jenom kvůli psovi Maxovi, pohlednému padlému vojákovi a kvalitnímu začátku. Hodnotila bych lépe, kdyby byl film pod kategorií Pohádka.

plakát

Neklid (2011) 

Čistě filmově tři hvězdičky.. Kvůli příběhu (ač byl ztvárněn již tolikrát) o hvězdičku navíc. Obě hlavní postavy jsou přeci jen trošičku jiné, zvláštní.. lepší, než v jiných filmech s podobným tématem.

plakát

Mimoni (2015) 

Má to být komedie pro děti - a to také je. Nechápu, proč v tom dospělí hledají něco víc. Najdete zde vše, co by podobný snímek měl mít. Jen snad pár (i na pohádky) přehnaných scén to kazí, ale i tak to je komedie, u které se smějí i rodiče dětí.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Akční, dobrodružné.. Honičky, bitky, vše co divák očekává - včetně zajetých klišé.. Tři hvězdičky. Ale za konečnou rozlučku s Paulem prostě nejde dát o jednu navíc.. Nemluvě o scéně, kdy na pohřbu Paul říká, že bude ještě jeden pohřeb - což vyzní jako že bude jeho.Kdyby jenom tušil....

plakát

Velká šestka (2014) 

Baymax je prostě k sežrání roztomilý (a milý). Baymax je důvod čtvrté hvězdičky. Jinak otřepaný animák, který se v mnoha ohledech podobá snímku Jak vycvičit draka a jakémukoliv dalšímu snímku se superhrdiny (jen si vybrat) - možná tak trochu Megamysl? U tohoto animáku se u mě střídaly pocity totálního nadšení a absolutního zklamáni. Normálně slabé tři hvězdičky, ale (jak již jsem psala) Baymax si zaslouží alespoň jednu hvězdu navíc.