Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (46)

plakát

Zkrat (2011) 

Soderbergh si natáčení zřejmě užil, ale divák si přijde na své jen pokud nebude očekávat příliš... Pokud přijmete, že se jedná o lehce akční oddychovku s velmi osekanou špionážní zápletkou tak snad budete spokojeni jako já. Od začátku mi neseděl hudební doprovod tohoto filmu, ale v závěru jsem zvolené hudbě přišel na chuť a obdobný vývoj byl i s hodnocením filmu. Takže nakonec dobrý...

plakát

Drive (2011) 

To byla jízda! Tahle lehce "romantická gangsterka" mně skutečně dostala. Skvělá kamera, úžasně podmanivý soundtrack, až po stylové titulky. Navíc Carey Mulligan byla rozkošná. Vše do sebe zapadlo a tak vysvitla hvězda letošního roku.

plakát

Sprosťák Murphy (1987) 

Skeče první hodinky byly téměř dokonalé, i když užívání sprostých slov bylo zbytečně mnoho. Zároveň posledních 20 minut bylo trochu slabších. Ještě kouknu na Delirious a možná hodnocení poté upravím, protože je to někde mezi 3 až 4. Kvůli malému Eddimu v podání Deona Richmonda jsem se přiklonil prozatím k 4 hvězdám. Nejvíce mně pobavil Eddie s otázkou lásky v 80. letech, sexu a manželství...

plakát

Stav milosti (1990) 

Tenhle žánr patří mezi mé oblíbené a u tohoto filmu se navíc sešla skvělá partička herců v čele s Gary Oldmanem. Když Vám tvůrci filmu ještě přidají jednoduchý, ale podmanivý hudební motiv od E. Morricone a drsné prostředí New Yorku, tak není co řešit - pro milovníky gangsterských filmů téměř povinnost. Jen nechápu, kde se tento snímek skrýval, že jsem se němu dostal až po dvaceti letech od jeho uvedení!?

plakát

Pat a Mat - Parkety (1992) (epizoda) 

Že by broušení parket mohla být i zábava, mne ani ve snu nenapadlo...

plakát

Pat a Mat - Skokani (1982) (epizoda) 

Když si Pat s Matem něco umanou, nehledí na materiální škody, dílčí neúspěchy nebo kolikrát i na ohrožení jejich životů (jsou si asi vědomi své nesmrtelnosti), jdou si po hlavě za svým cílem...a vždy si nakonec mohou "říct" A JE TO!!!

plakát

12 rozhněvaných mužů (1997) (TV film) 

Opravdu zdařilý remake, ale originál s Fondou je pro mne jasnou jedničkou!

plakát

Zrození šampióna (2009) 

Sandra by za svůj výkon zasloužila plné hodnocení, ale film byl na mne trošku až moc americký... Každopádně, ale doporučuji, moc příjemné pokoukání. Sandře by Oskar mooc slušel!

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

Rozhodně THIS IS IT nenabídne žádný unikátní pohled... Po přetrpení začátku, kde "smysluplně" promlouvají tanečníci, mne "dokument" vcelku chytil. Přestože je to hodně slabé, i tak dávám za tři: 1) nelituju času stráveného koukáním na tento dokument, 2) bylo fajn si připomenout Michaelovy písně a tanečky, 3) jedna hvězda je čistě pro Michaela!