Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Poslední recenze (6)

plakát

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců (2013) 

Mladší bratr mě přemluvil, abych s ním šel na Mrňousky do kina a já jsem jedině rád, že jsem ho poslechl. Uznávám, že genialitu celého filmu ocení spíše starší divák než malé dítě, ale upřímně... kolik filmů Vás dokáže pohltit tak moc, že uchváceně pozorujete a žasnete nad nápaditostí, a přitom kromě pár vět na úvod, nebyla za celý film pronesena slova? Má vtip, originalitu a přesto nepostrádá pohádkovou atmosféru. Osobně nelituji peněz, které jsem dal na lístek a vřele doporučuji všem.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Hobit si získal všech pět hvězdiček. Jako fanoušek fantasy a Tolkiena se ode mne možná neočekává ani nic jiného. Přesto mám pár výtek. Například neuvěřitelně rychlý spád událostí. Mohli ubrat trochu na tempu, protože vše probíhalo v takové ryhlosti, která diváka krapet unaví. Pak překročení dějového rámce knižního Hobita. Nejsem si přímo jistý, zda mě to mile potěšilo nebo spíše urazilo knižního fanouška ve mně. Pouze doufám, že tyto přesahy i příště dobře zakomponují a budou mít účinek příjemného zahuštění děje. A nyní ke kladům provedení, které mě tak fascinovaly. Uznávám, že Peter Jackson výtečně využil svého rozpočtu a krásně Hobita zpracoval. Ku příkladu jsem měl obavy, aby Neočekávaná cesta nebyla příliš přeefektovaná a naštěstí se mé obavy nesplnily. Navíc v sobě Hobit zdařile zachytil krásu Nového Zélandu, což může jen hřát na srdci. Začátek filmu byl sice trochu vlažný, ale zakončení je přímo epické. Z kina jsem odcházel spokojený a rozhodně jsem nelitoval penězů vynaložených na vstupenku. Snad se povedlo zpracovat stejně dobře i další díly a myslím, že nejsem jediný, kdo se na jich už nemůže dočkat.

plakát

Fairy Tail (2009) (seriál) 

Fairy Tailu jsem udělil pět hvězdiček. Je vhodné pro všechny milovníky magie, epických bojů a zdánlivě nekonečných seriálů. Na provedení Fairy Tailu si mohu jen vychvalovat kvalitu animace a špičkový dabing japonských dabérů. Co se týče děje, zpočátku se může zdát, že je položen na principu: vyberou misi→ bojují→ vyhrají→ zase vybírají misi. Přestože nese tyto prvky, mohu Vás upozornit, že v rámci dlouhodobého sledování (já osobně jsem shlédl dosavadních 167 epizod) se vykresluje poměrně komplikovaná zápletka. Další skvělá stránka Fairy Tailu jsou charaktery postav. Během všech 167 dílů se krásně modelují jejich charaktery a přátelství. Velice tomu napomáhá i fakt, že Fairy Tail Vás přímo seznámí se všemi osobnostmi v cechu i mimo něj a v konečné fázi jste obeznámeni s povahami přibližně dvaceti osob, které se nepřekrývají. Uznávám, že záporné postavy mohly být lépe domyšleny (například Gerrard mi tam příliš nesedí), ale Fairy Tail hraje především na naivitu a dobré konce. Vřele všem doporučuji.

Poslední hodnocení (212)

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013)

06.01.2014

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců (2013)

06.01.2014

Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko (2012)

23.03.2013

Densecu no júša no densecu (2010) (seriál)

09.02.2013

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)

02.02.2013

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

02.02.2013

Slečna nebezpečná (2012)

02.02.2013

Magi: The Labyrinth Of Magic (2012) (seriál)

02.02.2013

CØDE:BREAKER (2012) (seriál)

02.02.2013

Reklama