Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (8)

Zachraňte vojína Ryana

Zachraňte vojína Ryana (1998)

Dnes již válečná klasika a podle mnohých nejlepší válečný film vůbec, vzpomínám si jak jsem při návštěvě kina při prvních dvaceti minutách filmu nebyl schopen mrknout, aby nic neuniklo!! Bohužel zbytek filmu už takovým zázrakem není :-( ! I tak by toto veledílo měl vidět každý alespoň jednou!

9. rota

9. rota (2005)

Jak již bylo řečeno tento film svou kvalitou a zpracováním drží krok s Hollywoodem a nebýt zbytečně se vlečoucího úvodu dal bych i 5 hvězd. Druhá polovina je však naprosto perfektní. Určitě doporučuji pro všechny milovníky válečných filmů stojí to za to.

Most

Most (2008)

Ačkoli se jedná o televizní film a remake skvělého filmu z roku 1959, je koukatelný i přes nedostatky v akčních scénách a nepříliš vydařené herecké výkony. Jde tu především o myšlenku a poselství,které je v příběhu ukryto.

Železný kříž

Železný kříž (1977)

Pohled na válku z druhé strany ukazuje, že nic není černobílé a německý voják je taky lidská bytost a ne tupá zrůda jak jej prezentují americké takzvané velkofilmy!

Kam orli nelétají

Kam orli nelétají (1968)

To,že se děj odehrává za druhé světové války je zde spíše kulisou a já bych ani tento kousek válečným filmem nenazýval. Jde spíše o skvělé špionážní drama a akční pecku s hvězdným obsazením.

Zrození Planety opic

Zrození Planety opic (2011)

Ačkoliv jsem nikdy nebyl velkým fanouškem filmové série o opičí planetě, po tomhle filmu jsem dostal neuvěřitelnou chuť zkouknout znovu všechny starší kousky na toto téma. Naprosto perfektní film,je v něm vše co má ve skvělém díle být, od svělých herců, přes bezvadnou hudbu, režii a scénář i něco navíc co nutí k zamyšlení. Popravdě jsem těm chlupáčům fandil od začátku až do konce. Opičí série vstala z mrtvých a dostala nečekaně silný další rozměr. Jen tak dál!!

Kód Navajo

Kód Navajo (2002)

Spíše akční než válečný film, někdy až příliš amerického patriotismu, přece však kvalitní zábava bez nutnosti namáhání mozkových závitů.