Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Grand Prix (2022) 

Kde je ten zmiňovaný humor?

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Nerozumim tomu, reziser a scenarista je ten samy scenarista poslednich Bad Boys, ano tech Bad Boys, ktere stoji za velky a hnedy. Kdo za to muze, reziser nebo scenarista? Proste posledni Bad Boys jsou trapny, suchy a blby. Ale vratme se k Boss Level. Jiste, muze se namitnout, ze tema neustale se opakujiciho dne je jiz vycpele, ale dle meho pohledu je latka pojata velmi zabavne, a o to mi u filmu jde, bavit se. Najde se par logickych preslapu, ale co, vysledek je velmi zabavna podivana, a s ohledem na slaby prisun filmu, zasrany covid, jsem spokojen. Akcni zabava se spoustou vtipnych scen a okamziku. Choreografie nekterych scen, je take napadita, zejmena prestrelka na schodech. Jen mi je vzdy lito neurcitych koncu.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

No co na to říci. Po našlapané 2 přijde tohle. Akce tragická, špatný střih, atd., je toho hodně a pomyslný hřebíček do rakve jsou režiséři. Občasná hláška a spousta keců film nezachrání, ba naopak. Super elitní tým stojí za rektální výměšek. Jako fanda 1 a 2 jsem byl hodně zklamán. Doufám že avizovanou 4 vezme do rukou někdo, kdo má koule a v duchu mizerů to pořádně a bez zbytečných klišé a keců rozjede.

plakát

Jigsaw (2017) 

Zcela nicim nevybocujici dalsi dil serie.

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Super prastena komedie s nezapomenutelnyma hlaskama a scenkama, ktera ma koule :)

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

Absolutní dno české tvorby. Více netřeba se rozepisovat. Je to opravdu odpad.

plakát

Speciální jednotka (2011) 

Ne, nakonec ne. Chtěl jsem se kriticky pořádně rozepsat, ale tento film mi za to nestojí. Z taktického hlediska kravina, příběh, respektive zápletka jedno obrovské klišé a debilita (zejména pokus o záchranu týrané ženy ze strany hlavní hrdinky a další), příběh předvídatelný jak vnitřek vajíčka, dialogy jako z pohádky stejně jako závěr filmu. V dnešní době je to spíše urážející nebo k smíchu, než cokoli jiného.Dvě hvězdičky jsou jen kvůli úvodním záběrům a kvůli pěkné hlavičce o zeď jednoho padoucha v prvních minutách filmu. Toť vše.

plakát

Vetřelec vs. Predátor (2004) 

Ano je to tak, já prostě po mnoha úvahách musím dát 4 hvězdičky. Oba fešáky, kteří musí nutně vyhledat dentistu, neboť jednomu vypadává čelist z držky a druhý má blbě narostlé 4 špičáky, mám rád. Po vetřelcích a predátorech měl přijít bonbonek v podobě tohoto filmu. Moc dobře si pamatuji, jak jsem byl mezi prvními při uvedení v kinech. Myslím, že příběh vymyšlený tak aby se tyto dva metroušci setkali je vymyšlen dobře, ale zároveň souhlasím s tím, že vše okolo je jen paběrkované klišé. Ale já víc od tohoto filmu nečekal. Prostě jsem chtěl vidět jak si ti dva dávají přes hubu a musím přiznat, že jsem fandil tomu s blbě rostlými špičáky a dost mě štvalo, že frajer co neudrží čelist na uzdě tak nějak vyhrával. Od filmu více nečekejte, je to prostě příběh naroubovaný a těžící z těchto legendárních filmových postav. Pro zarputilé fandy však není jiné volby a hroooozně mě mrzí tak promarněný a vysloveně zahozený potencionál dvojky, která mě doslova uráží.

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

Nádherný animák, jehož dokonalost dotváří český dabing, který se zde opravdu povedl. Nejvíce bych vyzdvihl Barboru Munzarovou jako dabérku Dory. A samotné postavy? Co postava to poklad. Nejvíce mě dostali žraloci a obyvatelé akvária. Mohu jen doporučit.

plakát

Kruh (2002) 

Za atmosférou hustou tak, že by se dala krájet a možná ještě dál, bydlí milá holčička s rozpuštěnými vlasy a s bledou stále vlhkou kůží, která ráda nezvaně navštěvuje různé lidi. Ale ne dveřmi!! Originálně prostřednictvím obrazovky. Takže za 1. jsem rád, že kazety VHS jsou vytlačeny médii DVD a blue-ray. Tudíž nemůže dojít ani omylem k tomu, že mi nějaký srandista přehraje nechtěně viděnou pásku a posléze poté budu mít nechtěný telefonát. Cože, to je tchyně? No tak to je dobrý. Za 2. jsem rád, že máme LCD, což by pro tu černovlasou fešandu mohl být nepřekonatelný problém, bo v klasické televizi měla přeci jen více místa. Jak jsem již napsal atmosféra je hutná a strašidelná. Ze strany autorů dobře odvedená práce. Pokud máte rádi horory a rádi se bojíte, je Kruh jasnou volbou, a náhradní plenky se taktéž využijí.