Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Já, padouch (2010) 

Já Padouch - Jeden z mých oblíbených animáků, kde chce doktor Grue ukrást měsíc, protože je předhoněn mladším padouchem Hektorem, který ukradl pyramidu. Bohužel v kapse nemá ani floka, a tak si adoptuje 3 malé holčičky, aby mu s plánem pomohli. Pomáhají mu také mimoňové s doktorem Belfáriem, kteří rádi vymýšlejí různé kousky. Když Grue měsíc získá, uvědomí si, že už nechce být padouchem, ale chce se starat o své 3 malé holčičky. Bohužel je Hektor mezitím unese a tak Gruovi nezbyde nic jiného než dát všechno do pořádku....

plakát

Vrtěti ženou (2011) 

Vrtěti ženou - Tento film většina mužů nehodnotí moc kladně. Možná už jen proto, že je vynález vybrátoru vyděsil myšlenkou, že už je ženy nebudou potřebovat. Ale tak to přeci není =) ... Tento film mě velice pobavil. Ženy na které jejich bohatí a stálepracující muži neměli čas, byli nařknuty z Histerie a museli navštěvovat lékaře, který jim měl vyvolat orgasmus a tím z nich Histerii částečně uvolnit. Ženy v té době ještě neměli svá práva a lidé nikde nechtěli uznávat pokrok ve vědě. V této době se právě objeví mladý doktor, který se snaží uplatnit nové poznatky v lékařství, ale bohužel nikde nepochodí. Nakonec mu nic jiného nezbyde, než se stát pomocníkem zkušeného lékaře a pomoci mu léčit Histerii. Mladý lékař se tedy odstěhuje od svého kamaráda vynálezce, který v našem filmu hraje velikou roli, a stěhuje se do domu, kde bude vykonávat své nové zaměstnání. Zde poznává 2 doktorovi dcery, které jsou obě velice rozdílné.... Ve filmu nechybí napětí, zpoura, krása, ale ani láska a některé scény jsou velice zábavné =)

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Vzhůru Do Oblak - Tento animovaní film mě velice zaujal. Na začátku je chlapec, který je od svého útlého mládí zůstane se svou milovanou. Vezmou se, zjistí, že nemůžou mít děti a čas je mezitím promění v dědečka a babičku. Bohužel po chvíli nastane tragédie v podobě smrti babičky. Děda se vschopí a chce babičce Ellie vyplnit její vysněné přání a to odstěhovat se k Vodopádu Snů. Bohužel mu jeho plány zhatí malý chlapec, průzkumník divočiny, Rassel, který s ním neplánovaně odletí do nebes v jeho baráčku s balonky. V pralese pak zažívají různá dobrodružství a setkají se s novými přáteli, jako například s mluvícím psem Dogem a velkým barevným ptákem Kevinou. Drama však do filmu vnese dědečkův idol z mládí, zlý zatvrzelý kapitán vzducholodi, který na ostrově už předlouhý čas hledá zrovna Kevinu...

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Vyměřený čas - V tomto filmu autor krásně ukázal pravou cenu peněz v našem světě... přirovnal ji totiž k času. A není to jen tak nějaký čas, nýbrž čas, který zbývá člověku do smrti. Krom toho, že ve filmu nalezneme toho přirovnání, najdeme v něm i lásku, krásu, vzdor, naději, akci a výborně vykreslené rozdíly kast ve společnosti.

plakát

Exit Humanity (2011) 

Exit Humanity - Tento film mi nepřijde ani tak hororový, jako tragický... vypráví o životě muže, který v momentu ztratí vše ( ženu, syna, obydlí ) a zbyde mu jen jeho kůň, les plný zombie a puška s náboji... zvrat přijde v té chvíli, kdy Edward po namáhavé cestě plné útrpného zabíjení zombíků narazí na dům, kde se setká s mužem jeho věku, Izacem. Ten mu sice z prvu nedůvěřuje, ale poté se z nich stávají přátelé a spolubojovníci. Na scéně se náhle objevuje skupinka lidí, kteří pod vedením krutého generála přeměňují lidské osoby na zombí v bunkru v podzemí. Našim hrdinům nezbývá nic jiného než se je snažit zastavit.... ke konci hlavní hrdina opět přichází v boji o většinu svých přátel, které potkal na svojí cestě. Ale jako kapka naděje mu zůstane Izacova přítelkyně, se kterou se rozhodne žít a přežívat ve srubu v lese... Film je též plný hloubavých momentů, kdy autor popisuje básnicky daný děj, že Vás vtáhne přímo do děje.

plakát

Lidice (2011) 

Příběh, který se opravdu stal a bohužel krutá realita. Film, který se vryje do Vaší paměti a bude Vás nějakou dobu doprovázet. Film o tom, jak si zlo nevybírá, ale prostě konná. Příběh lidic je velice tragický a smutný, přitom krásně zfilmovaný. Popisuje osudy občasů Lidic a nechybí v něm odvaha, láska, nenávist, odpuštění... ale ani krutá realita spojena se smrtí a bezprávím.

plakát

Desperate Living (1977) odpad!

Tento film... a celkově filmy od Johna Waterse... mi přijdou nechutné a odpuzující... jako operátorka videostudia jsem je musela všechny vidět několikrát... a řeknu vám, že se mi na ně koukalo velice těžko. Ať už se podívám na herce nebo na film... vše z toho mi přijde velice nemorální a svým způsobem hrozné. Omlouvám se, pokud někomu kazím jeho idilku... ale ty filmy jsou přímo úchylné.