Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (182)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Považuji Fallout 1 a 2 za to nejlepší, co kdy z herního průmyslu vzešlo. Další díly již nemají takovou atmosféru a tenhle seriál čerpá spíše z nich. Přesto mi bylo velmi příjemné vnímat všechny easter eggy, které seriál servíruje. Obsazení do světa Falloutu vyloženě sedlo a atmosféra střídající vtipy rázu Pipboye a sirové záběry, kde stříká krev jak v plnotučném hororu mě donutili ani na moment nedutat. Jako bonus k návratu do minulosti (či budoucnosti) ve světě jaderných fúzí bez tranzistorů určitě přispěl i fakt, že se jedná o promyšlený příběh a ne jen o čistou fanouškovskou reminiscenci. Za seriál 4/5 a za vzpomínky, které vyvolává + 1*

plakát

Anatomie pádu (2023) 

Jak se po práci dvakrát po sobě vypnout během 10i minut?

plakát

Olga (2021) 

Bohužel jsem film viděl až nyní, kdy působí velmi hořko-sladce.

plakát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) 

Všechny postavy jsou zde přirozené jako hrudník Lely Ceterové. A ty nevkusně přepálené zvukové efekty mě nutily kroutit hlavou jak kačera na provázku.

plakát

Dalíland (2022) 

Zajímavá sonda do života jednoho z nejvýznamnějšího umělců 20.století. Bohužel nebo bohudík není příliš záživná, protože se poměrně věrně drží reality a zároveň se drží pouze jednoho aspektu jinak rozmanité kariéry Salvadora Dalí.

plakát

Super káry z Mexika (2023) (pořad) 

Absurdní podobnost k Rust to Riches je tu znát z každého detailu. Dokonce i ti chlápci mluví stejně jako hvězdy z původní série. Ale jestli mi to má zkrátit čekání, nebudu nic namítat.

plakát

On se bojí (2023) 

Sejdou se takhle Aster, Trier, Noé a Jarmusch v hospodě. Přijde za nimi vrchní a povídá jim “vypadněte!”

plakát

Asteroid City (2023) 

Wes Andersen Vás zláká na obal jako nová příchuť kofoly. Jdete si ji koupit i když víte, že ta předchozí stála za starou bačkoru a ta před ní byla ještě horší. Originál je jen jeden a Wes si ho vykradl natolik, že už to snad nikoho nemůže bavit. O čem že to bylo?

plakát

Ghosted (2023) 

Jasně se tu píše, že je to hovadina s hezkou herečkou (a hercem). Přesně to, co potřebuju vidět s nedělní kocovinou, když jsem dutej jak čokoládovej mikuláš.