Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

HAL 

všechny recenze uživatele

Že se na place v Hollywoodu fetuje je docela normální, ale že by na nějakém place všichni fetovali chloroform, to je snad poprvé. Jeden z nejnudněji a nejlaciněji natočených akčních filmů ever, s humorem takové inteligence že musí urážet každého kdo už nechodí na první stupeň základní školy... což je trochu paradoxní vzhledem k tomu že bodycount tu jde snad do desítek a pro děti to tak úplně asi není. Dexter Fletcher je cucák co zprasil už Bohemian Rhapsody, takže tohle moc nepřekvapuje... ale dost mě děsí že teď má točit i třetího Sherlocka Holmese s Downeym. Takového filmu je na něj vážně škoda. 4/10 ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....úvodný polhodinový zoznamovací , romantický úvod ...... som si myslel či nepozerám iný film a potom sa to už rozbehlo v Londýne....taká paródia na špionážne filmy trochu vtipná ,prehnane akčná, s dominantnou hudbou, ktorá hovorí: nie TOTO OZAJ je len akože, nemá to absolútne nič s realitou- a vy si môžete s hlučnou hudbou klepať do taktu čo-sa-to tam de-je.... ....pozerateľné 2-3 hviezdy dávam zatiaľ dve :) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Při nudném odpoledni, kdy chcete fakt vypnout a nepřemýšlet je to dobrý film. Ale upřímně, od Apple jsem čekala daleko lepší kvalitu příběhu. Tohle mi přijde, jako by to bylo z Netflixu. Chemie mezi Chrisem a Anou byla naprosto nulová, vůbec to mezi nimi nejiskřilo a hlášky typu "měli byste si najít pokoj" tomu vůbec neprospívali. Místy jsem se zasmála, ale jinak naprosto naivní, nelogická romanťárna bez špetky jiskry. Ana de Armas mi tam vyloženě vadila a to jí jako herečku můžu. Tady mi ale nesedla. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodne nezvládnutý pokus o veľkofilm od inak schopného tvorcu. Tuctová a rutinne zrežírovaná špionážna zápletka je pritom tým najmenším problémom a ani mimoriadne fádny vizuál či žalostne priemerná akcia nie sú vo výsledku tým najhorším aspektom. Tým je totiž neexistujúca chémia medzi nie najlepšie stvárneným ústredným duom, ktorú ešte slušne vystavaný romantický úvod dokáže maskovať, no čím viac sa dej posúva k akčnej komédii, tým ťažkopádnejšie a nevierohodnejšie pôsobí vývoj ich vzájomného vzťahu. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Emoji doesn't count. (...) Yes it counts. Chris Evans je vtipný sympatický chlapík a z jeho úst se dá výkladům o Exorcistovi, což bylo zdaleka to nejchytřejší a nejzajímavější co ve film zaznělo, věřit. Ana de Amras byla naproti tomu chybou už ve Není čas zemřít, nenapadá mě nikdo méně akčně věrohodný - a mezi akční scény počítám i běhání do schodů a mezi ty více věrohodné sedmdesátiletého Dannyho Treja. A ano, už mě nebaví hrát na věrohodnost toho, že vlažně vedený úder postavy se zápěstím o mohutnosti hořické trubičky vyhodí kulturistu z jedoucího vozu. Jakkoliv je mi svým způsobem sympatické, jak Netflix a další telky navazují oddychovými špionážními tituly na mooreovskou bondovskou tradici, i vyprázdněnost musí mít buď hranici, styl nebo estetický důvod. Ghosted se přes zachování rozpočtové péče odpovídající skutečnému filmu ocitá blíž tomu, co se v anglofonním prostředí označuje jako show. Možná předbíhám, ale z toho co jsem v poslední době viděl se nemohu obránit dojmu, bere mýtus quality-TV za své. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)
  • V záverečných scénach sú na osvetlenie budovy úmyselne použité farby Ukrajiny. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama