Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Horor
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (93)

plakát

Na druhou stranu mostu (1957) 

Herci dobří, režie dobrá, ale z mého pohledu povídka Grahama Greena ke konci poněkud pokulhávala, a tak nemohu jít s hodnocením výše.

plakát

Zimní příběh (1992) 

Pohlcující dialogy, pro které mám Rohmera v oblibě, v Zimním příběhu absentují.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Kdyby se prostříhala některá hluchá místa a dalo se více prostoru Floře Guiet AKA dětské Amélii, dalo by se jít s hodnocením výše:)

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Triera nevyhledávám, na film jsem se podíval na základě tipu. Viděna v kuse asi hodina režisérské verze (místy hardcore pornografie), zbytek proskákán. V úvodní hodině jsem se některým příhodám a vtipně podaným souložím hlavní hrdinky zasmál, časem se vtipnost vytrácela a motivace ji nacházet mezi prázdnými dialogy Gainsbourg se Skarsgardem a nezajímavými souložemi byla minimální. Dvě hvězdy za těch několik scén, které pobavily.

plakát

25. hodina (1967) 

Překvapení. Čekal jsem hutné drama a Anthony Quinna bojujícího s nepřízní osudu, místo toho se mi dostalo drama s četnými komediálními prvky a Anthony Quinnem v roli jedince s lehkým mentálním postižením, či mimořádně omezeného vesničana, který je unášen proudem událostí. Rozhodně by šlo z námětu vytvořit opravdové válečné drama. Ve filmu se měla objevit Olga Schoberová, ve verzi, kterou jsem viděl, nehrála - k tomu uvádí uživatel ncoll následující: "The Turner version of THE 25th HOUR, now available everywhere, has a 12 minutes sequence removed.The missing scene refers to an episode at occupied France where a small city girl has an affair with a Nazi soldier. Rosa (Olga Schoberova) had her hair cut and parades at the end of the war for everyone to see. The scene was there when originally screened in movie theatres in Countries like Brazil and Chile. Rumours say that the clear political implication of French collaboration with the German government was the reason for this reduction of original footage.Not even the respective photos are available." https://www.imdb.com/title/tt0062445/reviews

plakát

Kelly + Victor (2012) 

Námět zajímavý, ale zpracování á la uspávající kecy, kecy, kecičky odpadní.

plakát

V posteli (2005) 

Ňadra hezká, ale jinak není tak nějak čeho se chytit. Ten typ filmu, kdy se člověk po nějakém čase proskáče na konec, Moje noc s Maud to nebyla.

plakát

Sofie a vycházející slunce (2016) 

To je to slovo, jak píše uživatel Matt Raider - vyumělkované. Kdyby se hodina filmu vypustila, vůbec by nechyběla.