Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (5)

plakát

Tady hlídám já (2012) 

Film z pohledu obsazení vypadal, že by mohl být jeden z dobrých letních českých filmečků .. Trošku mě zklamal výkon mladé aktérky, Hugo byl skvěle nadabovaný (díky ti Matouši) !!!! Jak zde bylo napsáno - místy vtipné, ale celek nic moc :/ Krásná příroda, zajímavý a nevšední příběh .. ale v podstatě jednou a dost :/

plakát

Muži v naději (2011) 

Pro mě příjemná oddychovka. Konečně se česká kinematografie zabývá i "mužskými" problémy. Každý film pojednává o tom, jak ŽENA nemůže najít partnera, jak ŽENA hledá práci a nemůže ji najít, jak se z ŽENY ošklivého kačátka stane krásná labuť, jak se z ŽENY blondýny stane úspěšná právnička .. ale co muži? Jsem moc ráda, že se někdo zabývá i těmi mužskými problémy .. I muži mají své dny :) Herecké výkony, vtip skloubený s dramatickými scénami .. prostě paráda !!!

plakát

Šmoulové (2011) 

Úsměv na tváři od začátku až do konce, holt nostalgie z dětství. Velmi oceňuji propojení animace s hranými scénami. Harris byl opět naprosto boží !!!

plakát

Strom života (2011) 

Film nepochopen .. již dlouho ho probírám se svými blízkými. Co na filmu oceňuji - zajímavě zpracovaná evoluční teorie, krásná hudba .. Ale tu Vltavu bych tam opravdu nedávala .. :)

plakát

Anonym (2011) 

Po delší době koukatelné historické americké drama .. Člověku pak skutečně vrtá hlavou, jak to doopravdy bylo :) to nás tahali češtináři celé dětství a dospívání za nos ?! Co na filmu oceňuji - výborná hudba a skvělé kostýmy ..