Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (6)

Lekce neslušného chování

Lekce neslušného chování (2008)

Z názvu jsem sice opravdu netušila, jestli má cenu si od tohoto filmu něco slibovat, ale po skončení filmu jsem musela dát pět hvězdiček a film si dokonce přiřadit do svým nejoblíbenějších. Nemusím tu vyjmenovávat všechny zábavné scény a vtipné postavy, musím pouze poznamenat, že tohle se Britům neskutečně povedlo!

Občanský průkaz

Občanský průkaz (2010)

Každý den nemám náladu na nějaké dokumenty a filosofické filmy. Člověk zkrátka někdy potřebuje trošku přímého humoru, u kterého se pobaví a navíc ještě poučí, co se tady před lety dělo. Tento film je prostě pecka, snad nejlepší český, co jsem zatím viděla.

Americká krása

Americká krása (1999)

Když jsem si film pouštěla, opravdu nic jsem si od toho neslibovala. Nějaká americká hloupost, která se hodí akorát tak k žehlení. To jsem se ale šeredně spletla... U Americké krásy se ani minutku nenudíte, má to obrovskou atmosféru a posledních pět minut se už nemůžete ubránit jenom nevěřícně a s otevřenou pusou civět na obrazovku.Prostě nádhera!

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Nádherná hudba, sympatický hrdina, roztomilý dráček, vtipní kamarádi hlavního hrdiny, efektivní lety mezi skálami, romantika a to je to "jenom" animák.... :-)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Forrest Gump vám zkrátka ukáže, že život je nádherný a nemusíte být ani moc chytří, ani moc krásní, ani moc oblíbení, že naděje a láska jsou tu pro každého. A kdyby nic jiného, i tohle bohatě stačí na pět hvězdiček.

X-Men: První třída

X-Men: První třída (2011)

Sice jsem si o sobě myslela, že nemám ráda akční filmy a na tento film jsem se chtěla podívat jenom kvůli Jamesi McAvoyovi a Michaelu Fassbenderovi (kolika jazyky ten chlap hovoří, to je děsivý), ale naprosto to předčilo moje očekávání. Jak vidím, i akční film může být dobře natočený, se zábavnými a inteligentními dialogy. Leda ten konec mě trochu zklamal,SPOILER: z Erika jakožto z nejsympatičtější postavy se vyklubal zloun, ale nemůžu chtít všechno.