Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (52)

plakát

Šest směšných (2015) 

Pro mě super oddychovka, kde jsem se zasmál. Typická Sandlerovka. Adam Sandler, dle mého názoru nikdy nebyl dramatický herec, co by hrál hlavně ve filmech nabitých logikou a realitou dnešního světa, kdy každé slovo musí být logický. Takže jsem se příjemně bavil :). Pro lidi, co hltají jen filmy se smysluplným příběhem určitě nebude The Ridiculous 6 žádný trhák. Ale pro pobavení na večer je to dobrá volba :)

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

Po jedničce jsem čekal, co dvojka ukáže. Nakonec mě místama bavila víc než jednička. Asi proto, že se příběh neodehrával na jednom místě. Vzhledem k tomu, že hlavními hrdiny jsou mladí herci, byl jsem příjemné překvapen výkoni a i při akčních scénách. Celkově celkem dobré zpracování příběhu. A film je dobrou 'oddechovkou' kam si jej řadím já. :)

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Tak od takhle celkem hvězdně nabitého sci-fi jsem čekal trošku více. Film sice neurazil ale ani nijak extra nenadchnul. Na můj vkus až moc filmových snadno předvidatelných klišé. Channing Tatum v roli akčního lykanta byl docela fajn. Celkově je to na můj vkus takový střed, proto dávám 3 hvězdičky a to i kvůli vizuálním a audio efektům, které byly super :)

plakát

John Wick (2014) 

Po dlouhý době nějaký skvělý akční film s patřičnými prvky. Silná auta, nekompromisní hlavní hrdina, Ruská mafie. Poměrně dobré herecké výkony i scénář. Akční scény jsou dobré a konečně i celkem logické. Keanu Reeves svou roli vzal vážně a opravdu mu sedla. Jsem rád, za tenhle akční film :)))

plakát

Šéfové na zabití 2 (2014) 

Tak tahle komedie obsahuje snad všechno. Kvalitní obsazení herců, vtipné situace, hlášky. Po dlouhý době komedie, co mě opravdu zaujala :)

plakát

Divočina (2014) 

Celkem zajímavý film. Kvalitně zpracované flashbacky, kde se člověk vážně něco podstatného pro sledování dozví. Reese Witherspoon se ujala celkem dobře své role. A z této tématiky je to jeden z těch lepších filmů :)

plakát

Veselý prachy (2006) 

První film s Chevy Chasem, který se mi nelíbil. I přesto, že konverzační přestřelky mám velice rád, tady to na mě prostě nepůsobilo přirozeně a představitelka Henryho manželky byla otřesná, vesměs všechny postavy byli hrozné. Těšil jsem e na Chevyho, ale v tomhle si ho opravdu užít neumim.

plakát

Proroctví (2009) 

Jak zde již bylo zmíněno, film má víceméně tři konce. První hodinka filmu uplně super. Zajímavý děj a atmosfére? No ku*va, ta by byla snad pro mě nepopsatelná. Hororové prvky které místy byli vážně super. Pak prostě zkazil konec filmu, který byl fakt hrozný. Jakoby si producenti řekli, že sou unavený a ten konec vymysleli za pět minut. Kazí to bohužel celý film.. Nebýt Nicolase Cage, tak asi dám i 2.

plakát

Noc v muzeu: Tajemství hrobky (2014) 

Tak třetí díl zkazil celou sérii Nocí v muzeu :/ alespon dle mě. Těšil jsem se na třetí díl a zklamal mě. Byl z těch tří asi nejchaotičtější a nejmín záživný.

plakát

EXODUS: Bohové a králové (2014) 

Christian Bale naprosto skvělej hereckej výkon v tomhle filmu. Joela Edgertona naprosto zastinoval. Celkem pěkný historický film, obohacený na pár akčních scén. Celkem přijetalná filmová podívaná, doplněna krásným prostředím filmu.