Reklama

Reklama

Připravte se nejdivočejší a nejdobrodružnější Noc v muzeu všech dob. Jejím hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry (Ben Stiller), který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Patří mezi ně faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), nejmocnější vládce hunské říše Attila (Patrick Gallagher), římský centurion Octavius (Steve Coogan), parta neandertálců, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnozí další. Občas si pro podrbání přijde i kostra Tyranosaura. Živé i neživé hrdiny ale čeká nemilé překvapení. Zlatá deska začíná navzdory svému materiálu korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají nejen krušné chvilky ale i jejich největší dobrodružství, které je přivede až za Atlantik. Rozluštění a řešení jejich potíží se totiž nachází v oddělení egyptských sbírek Britského muzea v Londýně. V této slavné a významné instituci naši podivuhodnou partu rozšíří nejen místní oživlí hrdinové v čele s děsně nabušeným rytířem Lancelotem (Dan Stevens), ale i zdejší noční hlídačka Tilly (Rebel Wilson). V metropoli Británie na ně ale nečekají jen nová přátelství. Aby zachránili kouzlo a tím i sebe, musí čelit mnohým nebezpečenstvím a porazit silného protivníka. (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (254)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší úvaze se přikláním k hodnocení 2,5*. Myslím, že je to přeci jen o něco lepší než dvojka, ale abych byl upřímný tak si z druhého dílu vůbec nic nepamatuji, tak už jen proto, poslední díl trilogie musí být lepší :) Pár slušných vtípků, nová postava Lancelota asi zaujala nejvíce, ale jinak žádný velký kolotoč humoru a veselosti se nekoná. Vše už víceméně viděno v předešlých dílech a zápletka třetího dílu je poněkud plitká. A může mi někdo vysvětlit, co to má Ben Stiller s obličejem, jako by na jeho vlastním obličeji byl natáhnutý jeho vlastní obličej o 10 let mladší, vypadal příšerně, no tak Bene, všichni stárneme, nech tomu trochu volnější přístup... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne nenáročná záležitosť. Nedosahuje čaro jednotky, ale je v mnohom omnoho lepšia ako hlúpa dvojka. Levy je dobrý režisér. Bohužiaľ niekedy scenár nepustí a v tomto prípade je príliš priamočiary a bez toho skutočne magického( čo robilo jednotku takou pútavou), na druhú stranu je tu parádny praveký Stillerov dvojník, ktorý si kradne všetky scény pre seba. Rovnako Ricky Gervais a v neposlednom rade štek Alice Eve a Hugh Jackmana. Silvestri bez výraznejších zakopnutí aj keď už len variuje samého seba. V podstate som spokojný a na jedno pozretie dostačujúce. Je to ale rozhodne film, ktorému bude ďalšie pozretie len ubližovať. Zatiaľ sa ale na chvíľu budem tváriť, že som stále to dieťa čo má rado dinosaurov a históriu. ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Myslim ze zaver trilogie se povedl vkusne. Zkouknul jsem vsechny dily hned za sebou v originale (i kdyz je to obcas tezsi stihat, zni to fakt lip) a za sebe musim rict, ze je to vsechno na stejne brdo :)) Se vsemi plusy i minusy. Plusem treba je, ze se jim podarilo poskladat opet celou squadru jako v jednicce, to teda bravo. U serii to ocenuju, protoze aby po osmi letech dali vsechny do kupy, to neni bezne, i kdyz samzrejme se dvema smutnymi vyjimkami, ktere zminim na konci. Opet se dej odehrava v jinem muzeu, coz je celkem logicke, takze se tentokrat podivame do toho Britskeho. A musim rict, ze kulisy opravdu pusobily konzervativneji, anglicky. Misty az goticky. Hodne soch, opet malby. A taky jeden rytir. Lancelot mi sice trochu lezl na nervy (neco jako Kahmunrah ve dvojce), ale budiz. Jak rikam, je to zase to same. Nektere vtipky jsou fajn (kamerove strihy "vne/dovnitr" do sveta Wilsona/Coogana stale funguji:), opicka je bezva, parodie na Godzillu taky...ale zase je tu par trapnych slovnich prestrelek, z nichz je bohuzel dost krecovita i ta s "Wolverinem", ackoliv zkomolenina "Huge Ackman" me dost pobavila :) Ten napad se Stillerovou dvojroli je taky zajimavy, i kdyz jsem se za bricho vylozene nepopadal. On me chlapec proste nebere, je divnej, natoz kdyz je ve filmu 2x :-D Paradoxne vtipnejsi byla pro me neznama R. Wilson. Jinak jediny clen ansamblu, ktery je zmenen, je Larryho syn - no nevim, ten Skyler mu nejenze neni podobnej, ale jeste vypada jak holka, blba volba. Jako celek ma ale trojka "Muzea" opravdu nostalgickou atmosferu. Je vzpominkou na M. Rooneyho a zvlaste R. Williamse. Kdyz mu Larry (Stiller) rika se slzou v ocich "Sbohem, Teddy." pochybuju, ze to nikoho z divaku nedojme. Zavery jsou na vsech trech "Muzeich" fakt nejlepsi. Myslim ze takhle by to melo zustat. Ctverka uz by se proste nehodila. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračovaní v noci v muzeu nenadchne,ale ani neurazí.Originalita je pryč od prvního dílu a zde nic převratně nového nečekejte.Trikové scény jsou udělány dobře,humor je tak akorát a nějaká trapnost se tu vyloženě taky neodehrála.Malé role mají i herci jako Ben Kingsley a sebe sama hraje Hugh Jackman.Jako dětský film to není špatné a pokud přemýšlíte na co vzít vaše ratolesti tak to v klidu doporučuji ,neuděláte špatně.Za mě celkově 60 % a tři hvězdy.Škoda Robina Williamse... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Do muzea chodím stejně rád jako k zubaři, a to dentistům možná křivdím, protože pozorování dávné dáávné dááávné dáááá...uááá...chrrrr...vné historie rozházené po šesti patrech mě obyčejně bolí víc než broušení řezáků. Když si vzpomenu, jak mě zničila i Benova předchozí prohlídka, je závěrečná nota muzejního trylku vlastně majstrštyk. Samozřejmě nikdo z nás neměl šanci vidět něco nového, ale to už holt tak v muzeu chodí, že je v něm věčně všechno při starém... ()

Galerie (89)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (willy1)
  • Jedná sa o posledný film, v ktorom Robin Williams stvárnil jednu z hlavných postáv. Taktiež ide o film, v ktorom si Mickey Rooney zahral svoju poslednú rolu. Obaja umreli v roku 2014. (TinoArts)

Související novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (více)

Reklama

Reklama