Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Hrozná sranda, nejlepší díl ze všech. Teď sem přišel zrovna z kina tak hned o tom musim napsat. Vážně jsem se hodně bavil, nemam co vytknout prostě jeden z nejlepších animáků.

plakát

Vybíjená (2004) 

Vážně hrozná sranda pro celou rodinu. Vážně, když se nudim vždy si to pustim.

plakát

Legenda o sovích strážcích (2010) 

No co se týe mě tak se mi to docela i líbilo. Dnešní animované filmy už nejsou moc dobré jako dřív ale furt se mezi nimi najdou díla která opravdu stojí zato. Příběh se mi líbil, sovy byli krásné, jediné co jsem snad nepochopil byli ty modré zrnka nebo jak tomu říkali. No rozhodně doporučuju, jestli se nudíte puste si to.

plakát

Jumanji (1995) 

film mého dětství :-) prostě paráda

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Hrozná sranda. Na tomhle filmu se mi nejvíc líbí jak si ze všeho dělaj srandu. Hlavně i ze sexuálních věcích :D Vážně strašna sranda, hodně jsem se zasmál. Někdy jsem dokonce nestačil s dechem.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Nejhorší to nebylo, ikdyž jsou první díly lepší i u tohoto jsem se dost zasmál. Mé očekávání sice bylo o malinko větši ale celkově je to podařený a velmi zábavný film. Stejně jako u předchozích dílů mě dostávají promluvy o sexu Jimova táty :D Jinak mohu s klidem říct že se tento díl velmi podařil a jako komedie je to prostě asi nejlepší.

plakát

Avengers (2012) 

Skvělý film, hodně se mi líbil a hlavně jsem se i hodně zasmál. Byl to velmi dobrý nápad spojit pár hrdinů dohromady a poslat je proti přesile. Už nevím co bych dodal, jedině že se mi to vážně líbilo a doufám že bude další díl.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

No ze začátku to nebylo vůbec špatné, ale tak od poloviny už se mi to vůbec nelíbilo. Na konec jsem čekal přece jen o hodně víc než co předvedli. Monstra byla dobrá ale bylo jich o polovinu méně než jsem čekal. Jako pokračování na souboj titánů je to docela dobré. Ale popravdě to mohlo být o hodně lepší.

plakát

Predátor (1987) 

Tento film mam moc rád, se schwarzzenegerem v hlavní roli jsem byl víc jak spokojený, a i ostatní šoldáci tomu dodali šmrnc. Což se mi však nejvíce líbilo byl samotný predator, na to že je to z roku 1987 byl skvělý. Pokud ste film zatím neviděli a nudíte se je to pravé, dá se na to koukat skoro furt.

plakát

Predátoři (2010) 

No jelikož ve filmu skoro vše přebrali z prvního dílu, to není až tak špatný nápad. Jelikož jsem velký fanoušek predátora tak se mi ale vůbec nelíbilo že se zabíjeli navzájem to je podle mě hrozný nesmyl. Jinak co se týče efektů a nových druhů predátorů k tomu nemam výčitek, jediné co se mi krom vzájemného zabíjení nelíbilo je že takzvaní super predátoři měli pouze dvě zbraně jako v původním predator.