Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Následníci 2 (2017) (TV film) 

Každej si myslí, že na takový typy filmů jsou věkový limity a že to není moc pro starší, ale ve všem od disneyho je nějaká hlubší message. Následníci nedisponujou velkým rozpočtem a ano, je to zčásti znát, ale tím spíš oceňuju výsledek. Slušné výkony hodně mladých herců, zajímavý nápad spojení disney světa, skvostný soundtrack.

plakát

Wasabi (2001) 

Po delsi dobe jsem mohl zhlednout zase nejakou peknou francouzskou komedii s dosud,pro me neznamym titulem,od ktere jsem se nemohl odtrhnout a to ne tak zasluhou deje,ale predevsim zasluhou nesmirne skaly humoru. Nejvetsi uspechy sklizi film u me roli Jeana Rena,ktery zde ukazuje pohotove prirozene polohy hereckych vykonu dovadejici k vybuchum smichu. Jedine,co mi vadi je asi role japonske dcery a ne tak propracovany pribeh.

plakát

Pěna dní (2013) odpad!

Tak nevim,jestli si predstavitele filmu slehli nebo jsem si slehl ja,kdyz jsem na tento film sel se skolou,ale musim rict,ze bych v tom kine videl radsi i bolywoodske filmu,u kterych se muzete aspon trochu zasmat. Tady se clovek nezasmeje,nanejvys usne. Prvni film,od ktereho bych odesel. Po zhlednuti jsem mel diky filmove 'atmosfere' pocit silnych depresi. Doporucuji film promitat ve veznici,treba se za chvilku pulka mist uvolni.

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Film dostane cloveka uz jen trailerem,kde otec rika synovi: Nikdy nikomu never,kdyz ti bude tvrdit,ze neco nedokazes,ani me! Pokud zhlednete par videi o Smithovi,zjistite vlastne,ze tento cely film pojednava o jeho prubehu zivota a jeho zivotnich myslenkach...Skvely film,bohuzel pro me az moc melancholicky

plakát

Czech Made Man (2011) 

V podání Jana Budaře je tento film pro mě ten možná nejlepší z české scény, která je v poslední době dost chabá. Stálý nápor Budařových komentářů z toho dělá film, u kterého se smích nezastaví, plus bych dodal skvěle zahraného idiota, který pro peníze udělá opravdu cokoliv. Tenhle film je bohužel dost kontroverzní, buď si ho zamilujete anebo si ho už nikdy nepustíte. Je to především kvůli tomu, že si diváci prostě nedokážou uvědomit, že bez sprostého projevu by to nebylo tak reálný (už jste někdy viděli idiota mluvit slušně ?). Film ukazuje svoje kouzlo už v samém začátku, kde celý příběh začíná a kde se pobavíte už při první skvělé scéně s komentářem : ''Fotrovi se daly dobře krást prachy, měl jich hodně, ale neměl vo nich vůbec žádnej přehled.'' ''Ukaž, co máš. To si snad děláš prdel, ne ?'' ''A hele, hele, teď, to je ten moment...ŘACH...kdy jsem se rozhod, že budu bohatej.''