Reklama

Reklama

Wasabi

  • Francie Wasabi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hubert je policista se zlatým srdcem a ocelovými pěstmi. Právě těmi jedné noci inzultuje v nočním klubu nevychovaného výrostka. Vše by bylo v pořádku, kdyby ale nešlo o synáčka Hubertova nejvyššího šéfa. Incident je třeba zamést pod stůl, a proto je mu doporučena delší dovolená. Při svém posledním volnu před dvaceti lety se Hubert setkal s Japonkou Miako, svou životní láskou. Tenkrát se poprvé a naposledy cítil šťastný. Jako lidská bytost, ne jen jako policista. Miako jej ale záhy záhadně opustila. I proto bere nyní dovolenou jako šanci vnímat svět kolem sebe jinak. A brzy zazvoní telefon až z dalekého Japonska. Právní zástupce ho informuje, že Miako před několika dny zemřela. Než odešla, sepsala závěť. Odkázala mu svůj nejcennější majetek. Něco velmi speciálního. Je to víc než dědictví, víc než dar a také víc než obrovský problém... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

wasabi a operace corned beef,jsou ty nejlepší komedie,kde hlavní hrdina,nekompromisně likviduje svoje protivníky a neřídí se žádnými pravidly.film wasabi představuje skvělé herce,svižnou akci,skvělý humor a rozkošnou miko alias ryoko hirosue.bravo,bravo,bravo.tyhle ujetý francouze prostě zbožňuju.navíc tahle je jedna zmála,u které preferuji původní znění. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Velkej hodnej polda a ztělesnění výrazu "kamikaze" unikají smrti v komedii stejně blbé jako osoba, jež i přes varování pozře hromádku wasabi větší než pěst, a ostentativní stejně otravně jako chlápci v drahých oblecích, kteří, netuše jak správně držet hůlky, pravidelně navštěvují suši bar. 45% Zajímavý komentář: Faidra ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Bez Moma a s uvěřitelnějšími scénami Huberta (Reno) s dcerou by to mohl být dobrý film. Jako oddechovka se mi Wasabi líbil, ale scény typu Momovi nenastartuje auto, zázrakem zjistí kam Huberta odvedli a přijede (autem zboří zeď) pomoct Hubertovi potom, co ho chtěli zabít a všechny postřílel, v ruce drží (bůhví proč) odjištěnej granát, který pak po zběsilém úprku vybuchne (s dalšími dvaceti granáty v kufru auta), to je na mě fakt trošku moc. Místy skvělý akční film a místy taškařice plus pár vtipných scén a suchý francouzský humor. Při nakupování za doprovodu Voodoo People od Prodigy jsem čekal něco akčnějšího. Z tohoto tématu šlo vytěžit mnohem víc, scénář je poněkud slabší a filmu by určitě slušel vážnější tón. Verdikt: jdu si koupit atomový tapety, kde kolem atomového hřibu tancuje spousta lidiček techno. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Drsnému policajtu Jeanu Renovi spadne do klína neočekávané dědictví. Přes noc se stal otcem dospělé dcery. Ta má na kontě pořádnou sumu peněz, kterou chce mafie. Jean Reno se jako správný otec o svou dceru postará. Vzhledem k tomu, že v TV zrovna běžely "populární" seriály, tak Wasabi bylo velice příjemné a chutné sousto, které na mém jídelníčku určitě chybět nebude. Klidně si na něm pochutnám znovu a znovu. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Wasabi je pravá nefalšovaná oddechovka. Poskytne vám potřebnou dávku humoru i akce, samozřejmě francouzského ražení, takže s dostatečným množstvím nadsázky. Jean Reno splnil zadání a zahrál trďáka, a Michel Muller je výtečný komický prvek. Rjoko Hirosue je exotickou kráskou, která kdyby chtěla, tak mě má....70% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy Hubert (Jean Reno) vyjde od právníka, si lze všimnout, že jeho čekající společník Momo (Michel Muller), je připoután bezpečnostními pásy. Hned v dalším záběru je ale odpoutaný. (MartinM)
  • Během přestřelky s jakuzou v klubu s herními automaty Hubert (Jean Reno) sedmkrát vystřelí ze šestiranného revolveru. (chamonix)
  • V celosvětových kinech film utržil v přepočtu 10,4 milionu amerických dolarů, z toho 6,7 mil. ve Francii a 1,3 mil. v Japonsku. (NIRO)

Reklama

Reklama