Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Matrix

Matrix (1999)

Můj nejvíc nejoblíbenější film! Abych pravdu řekla, nevím, proč jsem k němu tak nekritická. Je to prostě tak. Pro mě je dokonalý. Je to, jako když se zamilujete. Někdy ani nevíte proč. Matrix má kouzlo a je to originál každým coulem.

Avengers

Avengers (2012)

Avengers! Tohle prostě žeru. Iron man se svými ironicko-vtipnými bonmoty, Hulk je zelenější než kdy byl, Legolas má luk rychlejší samopalu, Černá vdova je jedna z mých nejoblíbenějších a nejvíc sexy hereček (psala jsem už jednou, že nejsem na holky, ale ona je prostě kus a to se musí ocenit). Trošku problém jsem měla s kapitánem Amerikou, během filmu se z něj však vyklubal docela sympaťák, takže jsem ho vzala na milost. Thor je moje láska už dávno a jeho nevlastní brácha byl úplně k sežrání. Mňam. Takže asi tak.

Mamma Mia!

Mamma Mia! (2008)

Ježiš a není to jedno, že je to kravina? Proč pořád všichni hledají šílenou hloubku? I prostoduchost je někdy potřebná. Stejně jako chytlavá hudba a taneční kreace. Že to není seriózní film, že nemá dobrý scénář? No a? Výsledek i přesto stojí za to. Čiší z něj léto, teplo a romantika, je moc příjemné se na něj koukat. Takže kdyby tu bylo 10*, tak je klidně dám!

Pátý element

Pátý element (1997)

Ohó, přesně podle mého gusta. Bruce je správně drsný, Milla krásná až srdce usedá. Gary Oldman je tak záporný záporňák, že jsem ho nenáviděla tak, jak si to zasloužil. Všechno je tak barevné, jiné a zvláštní. Od neohrabaných mimozemšťanů Mondošívanů až po skvělého domácího mazlíčka, který vypadá jako kříženec slona, nosorožce a čivavy. Nechybí humor, rozhlasový moderátor mě naprosto fascinuje, je totiž suprzelený!! Neuvěřitelný je také náhled dopravní situace budoucnosti. Už by i u nás sakra mohly lítat lodě se skvělou čínou na palubě!