Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (6)

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Co mohu napsat? Zklamaní asi bude to nejvhodnější slovo! Čekala jsem Tsunami zážitků a nakonec přišla malá vlnka co by nesmetla ani 5. leté dítě. Bohužel, velký potenciál, který nebyl využit.

plakát

Ať to stojí, co to stojí (2000) 

Od první vteřiny je sice každému dokonale známo jak to celé dopadne, ale upřímně takhle jsem se opravdu dlouho nezasmála. Dokonale ulítlá komedie na nudné odpoledne. Samozřejmě nikdo nemůže očekávat nějaké filmové veledílo, avšak zadání komedie to splnilo.

plakát

Malá černá skříňka (2004) 

Myslíš, že je zde spousta odborných názorů plných pojmů, které stejně většina nerozumí. Takže začnu trochu z jiného soudku. Podle mého názoru a pohlaví, tento film rozhodně není vhodný pro slečny, dívky, ženy, které jsou stejné jako já a mají po shlédnutí nutkání prohledat telefon svého přítele. Rozhodně se mi líbilo relativně realistické zakončení, tak jak by to zřejmě skončilo. Žádná přehnaná slaďárna, ale i přes to nádech romantiky :)

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Nejkrásnější na tomto snímku je AntiValentýnská párty! Ta mě opravdu nadchla a vnukla novou únorovou tradici

plakát

Tohle je ráj (2012) odpad!

Ikdyž miluji J.Aniston a A.Aldu, tak tohle i přes některé kladné a docela vtipné okamžiky, byla opravdu hrozná blbost! Asi jsem v průběhu neustále čekala obrat k trochu vyšší kvalitě filmu, ale bohužel....nic, nic a nic!