Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

spageta 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentářů jsem nic moc nečekala, spíš jsem se připravovala na blbinu, kterou po chvíli vypnu. Nicméně se tak nestalo a pár vtípků bylo hodně podařených. Nejde o nějaký převrat, vše jde podle přesné šablony amerických komedií, ale hvězdičku navíc dávám své oblíbenkyni Jennifer a taky chci trošku zvýšit to nízké hodnocení:) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film jsem asi v polovině vypnul. O komedii se moc nejednalo a na můj vkus tam bylo dost sprostých slov - tedy, co se romantické komedie týče. Zlom pro mě bylo asi to, že jsem neměl náladu dívat se na zmrda, který ovládá partu naivních hlupáků, kteří si myslí, že žijí naprosto svobodně a v souladu s přírodou. Toto není materiál pro romantickou komedii, nýbrž pro drama, thriller nebo dokument o totalitních systémech. Takže místo abych se příjemně bavil u komedie s mou oblíbenkyní Jennifer Aniston, byl jsem celou dobu nasraný, protože totální praktiky bytostně odsuzuji. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já osobně proti tomu v podstatě nic nemám. Jen mi vadí poslední dobou shaha Hollywoodu šokovat diváky vulgaritami. Jako by teprve teď zjistili, že lidi mají pohlavní orgány a cpou to úplně všude. Nevím kdo jim to poradil, ale začíná to být otravné. Jinak ale je život v komunitě páru Aniston-Rudd celkem slušně udělanou zábavou, ničím nepřekvapí, ale ani nezklame, cítil jsem tam maličko parodii na Pláž. Pár dobrých vtipů, docela dobré dialogy. Že to není o ničem? Stejně jako všechny ostatní americké komedie. Příjemná zhulenost. Oceňuju ale nápad a jeho realizaci...70% ()

caffelina 

všechny recenze uživatele

Som vážne rada, že ma tak slabé hodnotenia neodradili od pozretia si tejto skvelej komédie. Neviem či to je tým , že som divná, alebo to bolo Jennifer Aniston..ale na mňa to 100% zaberalo! Miestami som sa doslova váľala od smiechu a to ich nebolo málo. Párik z New Yorku sa náhodou ocitne v komunite hippiekov žijúcich podľa svojských pravidiel a rozhodne sa tam na istý čas zostať. Určite nejde o lacné primitívne vtípky hodné nejakej teenage usa komédie, založené len na prasárňach. Zrejme nie každého chytí štýl humoru a scén v tejto komédii, no už len Jennifer stojí za pozretie a keď máte podobný , zrejme úchylný zmysel pre humor ako ja, tak rozhodne nebudete ľutovať. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Když jsem do toho šla, věděla jsem, že to nebude jeden z těch top filmů, ale... Měla jsem přece jen malou naději, že to nebude "AŽ TAK ZLÉ". Mýlila jsem se! :D.. V první řadě to NENÍ VTIPNÉ!!! Nikdo se nechce dívat na nudnou a afektovanou Jennifer, na to ji máme všichni moc rádi. Od Paula jsem toho moc nečekala, a tak mě neměl čím zklamat. Nemám ani jak shrnout, o čem to vlastně bylo, protože tak prázdná a nanicovatý film musíte vidět sami! Obzvlášť pokud fandíte hippies!! :DD ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)
  • Pro Jennifer Aniston a Paula Rudda se nejedná o první spolupráci. Společně si zahráli již v seriálu Přátelé (od r. 1994) a filmu Objekt mé touhy (1998), kde mimo jiné jednu z vedlejších postav ztvárnil i Alan Alda, který se na tomto filmu také podílel. (Elbarto08)
  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)

Reklama

Reklama