Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (39)

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Já osobně jsem okouzlena .. Zprvu romantický příběh, kterému by neodolaly nejedny kalhotky, se pomalu příjemně proměňuje v napínavý zvrácený horor... Dokonalé barvy a kostýmy Vám nedovolí zakrývat si oči ani když Miu začnou pronásledovat duchové ..

plakát

Everest (2015) 

Jako příležitostný lezec nemůžu dát víc než 3* a možná +. Mnohem více se mi z této tématiky líbí Nanga Parbat nebo Nordwand (doporučuji), tady mi chybělo víc napětí a vsadím se, že ho tam ve skutečnosti určitě bylo dost, nějaká zajímavá akce je až ke konci filmu. Každopádně určitě poučný film pro všechny frajírky, co si myslí, že si tady můžou párkrát vylézt nějakou cestu na stěně a jsou z nich odborní horolezci.

plakát

Na návštěvě (2015) 

Už podle traileru jsem měla k filmu předsudky - další rádoby "horor-dokument", navíc to má být komedie. "No potěš koště", řekla jsem si. V první třetině se ještě nic až tak nedělo, pak se ale prarodiče začnou chovat divně a vy si musíte začít zakrývat oči a modlit se v konec. Celý snímek je odlehčený nevinným humorem dětí, takže si cvhilku popadáte za břicho a chvíli se vám ježí chlupy na hlavě. I když by se daly některé věci vytknout, dávám 5*. Už delší dobu jsem si takhle žádný horor neužila.

plakát

Dárek (2015) 

Do kina jsem šla bez jakéholiv očekávání a o to víc jsem byla příjemně překvapená .. Pomaličku se rozvíjející psycho thriller postupně nabíral na obrátkách, jedním úlekem jsem dokonce vyhodila do vzduchu nachosky. Díky stalkerovi, který většinu filmu působí jako lehce opožděný hodný ňouma, vám na konci filmu zůstane hořký svírající pocit bezmoci ..

plakát

Sinister 2 (2015) 

Podle mě si zaslouží víc jak 2* .. ano, jednička byla lepší,.. Dvojka je ale pořád dost napínavá, má dostatek lekaček ... Určitě bude patřit k hororům, u kterého se za nějaký čas budu ráda bát znova ..

plakát

Návrat blbýho a blbějšího (2014) 

Rozuměj - 4 hvězdy v rámci komedií :). Stejně jako jednička je to prostě ujetý, ale už dlouho jsem se u žádné novější komedie takhle nenasmála a navíc Carrey je mistr ksichtů :)

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Film je podle mě pořád v jedné línii nic moc extra se neděje. První půlka - dvě třetiny docela příjemný teenage movie o párečku zamilovaných umírajícíh povznesených (nebo neuvědomujících si?) pubušů. Pak jsem už jen odpočítávala minuty do konce. Nemůžu nějak přijít na chuť tomu americké stylu umírání "celou dobu je mi fajn a pak se jednoho dne neprobudím", zároveň ve mně Shailene nevzbuzuje žádné emoce, takže jsem se nedočkala ani slzavého údolí ..

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Jednomu se nechce věřit, že jeden a ten samý člověk dělal Sinistra. S nadšením jsme si to štrádovali s drahým do kina, že zažijeme romantický večer křiku a děsu a dočkali jsme se jen toho děsu. Během těch dvou hodin sese nic moc zajímavého ani napínavého nestalo .. Z celého filmu je nejlepší trailer, což byla taky jediná část, u které jsem se aspoň trochu bála .. Atmosféra na bodu 0, při "napínavých scenách na 0,5 .. 2 hvězdy z milosti ..

plakát

I Will Follow You Into the Dark (2012) 

První půlka filmu se táhne a je skoro o ničem, pak se na chvíli podaří vytvořit atmosféru, ale nesmyslným počínáním aktérů je rychle zabita a působilo to na mě spíš jako nějaká parodie na horory ... Výkon Mischi Barton taky není ohromující .. i Kristen Stewart měla za půl hodiny v twilight víc výrazů v obličeji než ona ...

plakát

Ona (2013) 

Dvou hodinové melancholické drama plné romantických klišé. Hlavní postava Theodor se živí psaním dojemných dopisů. Právě procházející rozvodem touží po lásce a skutečných citech ... Jak by se nemohl zamilovat do ženy, která ho zná lépe než sebe a dělá vše, co mu na očích vidí? Škoda jen, že je to dokonalý program v jeho počítači .. Páreček prožívá snad všechny fáze romantického vztahu včetně sexu ... Kdyby tak programátoři nezapomněli na funkci "zavři hubu" ... Snímek nepřináší nic nového, snad ani nepřipomíná poselství "život není v počítači". Souhlas s komentářem playboxguest.