Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Klub rváčů (1999) 

Děj tohohle filmu mě celkem rychle dostal. Norton a Pitt zahráli role výborně. Rozuzlení, které přišlo v pravou chvíli a nečekaně bylo famózní. Vše podtržené výborným koncem a hudbou od placebo - where is my mind. Není co dodat 5*.

plakát

Poslední skotský král (2006) 

Film na téma, o kterém se nemluví ale většina z nás ví, že v některých afrických zemích se tyto hrůzy dějí. Po zhlédnutí člověk zjistí, že to co řeší sám jako problémy jsou v podstatě malichernosti. Je dobře, že takové filmy vznikají a ne jen jako velké akční trháky typu slzy slunce, protože o akčních hrdinech tyhle filmy být prostě a jednoduše nemají.

plakát

Legendy z Dogtownu (2005) 

Výbornej film, kterej stojí za to vidět. Není jen o skateboardingu a rebelství, ale i o tvrdym životě, přátelství a jeho vrtkavosti. Je to v podstatě dokument o partě kluků, kteří přišly s něčím novým a dnes z nich jsou legendy. Navíc soundtrack je na jedničku. Pro mě 5*.

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Dlouho jsem kolem tohohle filmu chodil a po zhlédnutí jsem zjistil jak velká to byla chyba. Je to taková vtipná gangsterka s excelentními výkony herců, která ani chvíli nenudí, protože příběh je jednoduše výbornej. Tenhle film si podle mě 5* určitě zaslouží.