Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Princezna ze země slonů (2008) (seriál) odpad!

Oh bože, tento shitstorm jsem shlédl na španělském "Disney Chanel" (díval jsem se pouze z recese). Jako shlédl jsem 4 díly a pořád to bylo o tom, že si nepřiznávala, že je princezna.. Opravdu bez všeho co by se dalo vyzdvihnout na tomto seriále. Klasická Disneychanelovská sračka. Nic prostě nic !

plakát

Pink Floyd: The Wall (1982) 

Lima je můj člověk, také mám radši "Dark Side Of The Moon", ale ani trochu nepohrdnu něčím jiným od Floydů. Výborný film, i když ty pasáže s kladivounama se mi ani trochu nelíbily. Ale je to můj subjektivní názor. I tak to nemění fakt, že film byl boží.

plakát

O neposlušném prkénku (2012) (amatérský film) 

Fanouškovský film. Impozantní, originální a vtipné. Nevím co k tomu ještě dodat.

plakát

Planeta opic (1968) 

Nejlepší sci-fi film, který jsem kdy viděl. Ten konec ... úplně mi u toho sklapla huba. Film měl určitě nějáký vyšší význam, jinak nechápu. Prostě nejlepší sci-fi. 100%

plakát

The Boy in the Bubble (2011) 

Trochu mi to připomíná moji maličkost, jenže já jsem na tyto věci neměl bublinu, ale jednu takovou rostlinku. Dojalo mě to, celkem, ale více by se mi to líbilo jako aspoň půlhodinový film. Jako krátkometrážní to bylo super !

plakát

steve.oedekerk.com (1997) (TV film) odpad!

Legendy nelhaly, opravdu se na to nedá dívat.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Tento film jsem shlédl více než 7x. Poprvé jsem jej vůbec nechápal, ale po vícero shlédnutí mi tento film rozšířil spektrum vnímání. Také jsem shlédl Ultimate cut, který byl super a dával do filmu nové události, které byly takovou "omáčkou" a byly fantastické. Sice jsem film stahoval 5 dnů, protože 720p kvalita a nedostatek seederů mi to značně omezoval. Ale jak říkám, film stojí za to !

plakát

Angličtina - Extra (2003) (seriál) 

Super na procvičování angličtiny, ale španělská verze (není zaregistrována na csfd) je lepčí.

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Po tomto filmu, jsem nemohl popadnout dech. Zanechal ve mě takový ten pocit, který vás hodně ovlivní a změní vaše myšlení ohledně rasismu všeho vůbec. Opravdu fascinující výkony herců, bylo to prostě jako opravdové.