Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (5)

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

Bylo to hrozné. Film neměl děj a žádnou zápletku či zápletky. Používaly se tam hlášky ze sociálních sítí, které vymysleli jejich uživatelé. Nikdy se na to už nepodívám.

plakát

Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 

Podívala jsem se na ten film, jen kvůli Adamu Sandlerovi a docela mě zklamal. Myslela jsem, že ve filmy ve kterých hraje Adam Sandler jsou vždy dobré, ale tento byl obyčejný. Obyčejná komedie.

plakát

Klub sráčů (2000) odpad!

Klub sráčů je velmi špatná komedie. Normálně se mi komedie tohoto typu líbí, ale z tohohle se mi dělalo špatně. Asi jsem jediná, ale nepřipadaly mi prvky filmu vtipné. Nepochopila jsem souvislost mezi tím zrzavým klukem a jeho rodiči. Nepoznala jsem jestli byl vážně adoptovaný nebo ne. Ten jeho kamarád byl odporný. Kdybych si k tomuto filmy vzala jídlo, pozvracím se na klávesnici.

plakát

Pošli to dál (2000) 

Pošli to dál je film, kterým jsem se nechala unést. Zpočátku jsem nevěděla co se děje. Časy se tam různě promíchávají a až u konce vám teprve dojde, že ten malý chlapec všechny zachránil. Někdy si myslíte, že za něco může jeho učitel, ale není to tak. Konec byl velice smutný, ale poznali jste, že jsou na světě lidé, o kterých ani nevíte, kteří na vás budou myslet ve všech situacích, ať jde o školu, práci anebo i smrt. Ale na Zemi jsou i lidé, kteří vás budou v takovýchto situacích nenávidět, kteří za něco budou i moct. Vy o nich, ale také nevíte. Celou dobu si myslíte, že když kolem sebe máte rodinu a nejbližší přátele nemůže se vám nic stát, ale to není pravda. Pošli to dál spojilo spoustu lidí, kteří o tom neměli ani zdání. Mysleli si, že nikoho nemají a chtěli se zfetovat či zabít. Pak ale přišel někdo a změnil jim život a oni si toho začali vážit a udělali to samé pro někoho jiného.

plakát

Zelená míle (1999) 

Je to nádherný film. Odsoudit podle nich vinného, ale přesto nevinného člověka je krutý čin. V tomto filmu se dá sledovat lidská nadpřirozenost, která panuje v tak velkém člověku. Johny je velmi milý ,,obr". Když si z něj dozorci dělají srandu a odsuzují ho za jeho čin, který neudělal. Jeho konec je strašlivý. Nejradši bych to popsala jako romantická povídka, ale romantika v tom není. Ale přesto ten vztah mezi Johnem a Paulem je něčím výjimečný. Je to velké drama, když přemýšlíte celou dobu nad tím jestli to spáchal nebo ne, jestli zabil ty dvě holčičky nebo ne. Nedojde vám, že by na ně mohl použít své schopnosti. Musíte se rozbrečet, když vám ukážou že on to vlastně neudělal, ale přesto ho zabijí. Máte chuť tam nakráčet a všechny je zabít, jen aby jste Johnyho zachránili. Máte vztek, ale při tom jste napjatí, rozbrečíte se a ani nevíte proč. Je to film, na který nikdo nemůže zapomenout.