Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinář Chris Chandler přijde v Los Angeles o auto, které nutně potřebuje. Nečekaně mu pomůže neznámý muž, který mu daruje svůj luxusní vůz. Překvapený Chris později dárce, právníka Thorsena, vyhledá, a ten mu vypráví, jak byl před časem v nemocnici s dcerkou, která dostala astmatický záchvat. Lékaři si jich nevšímali, dokud je k tomu se zbraní v ruce nedonutil mladý raněný černoch, kterého nikdy dřív neviděl. Chris se rozhodne vypátrat o podivném řetězu dobrých skutků víc. Dostane se tak na stopu jedenáctiletého Trevora McKinneye, který žije na chudinském předměstí Las Vegas s matkou, alkoholičkou Arlene. Před čtyřmi měsíci dostala jeho třída od nového učitele Eugena Simoneta neobvyklý úkol. Vymyslet způsob, jak zlepšit svět kolem sebe, a pokusit se ho realizovat. Trevor přišel s nápadem, že pomůže třem neznámým lidem, a každý z nich místo aby mu pomoc oplácel, ji pak poskytne dalším třem. V rámci projektu přivedl domů bezdomovce Jerryho, dal mu najíst, nechal přespat v garáži a poskytl mu trochu peněz. Druhý, kterému se Trevor rozhodl pomoci, byl sám učitel, poznamenaný v obličeji popáleninami. Pokusil se dát ho dohromady se svou matkou, kterou se tak současně snažil ochránit před svým hrubiánským otcem Rickim. Později však nedokázal zabránit týrání spolužáka Adama trojicí rváčů a smutně konstatoval, že ani v případě Jerryho a učitele se mu snaha nevydařila. Netušil, že se jeho nápad šíří jako nenápadná lavina celou zemí. Ne všechny pohádky však mají dobrý konec. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (437)

Lima 

všechny recenze uživatele

Herci byli skvělí, ale scenárista asi prodělal studijní stáž ve venezuelském televizním studiu. "Pošli to dál" mohl být hezký film s pozitivním posláním. Ale obludný, citově vyděračský závěr z toho udělal typickou hollywoodskou sračičku, dobrou leda tak pro přesolení slzičkami zbytků popkornu, které zůstaly fanynkám telenovel na klíně. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Viva Las Vegas!!! Vítejte ve městě zázraků a nevšedních zážitků!!! Před zhlédnutím tohoto filmu jsem si nezvykle přečetl stokilometrový obsah k tomuto snímku a asi u pátého řádku jsem si asi uvědomil, že jsem ho už asi viděl. Tak jsem si to chtěl ověřit tím, že si pustím aspoň začátek a ejhle stala se asi někde chyba, protože jsem ihned zjistil, že jsem ho vlastně neviděl a tím pádem vůbec nevím o co v tom filmu jde. Někteří komentraktoristé tento snímek popsali jako přeslazenou, prvoplánovou limonádu a proto se jim to nelíbilo. A já k tomu jen dodám, že přesně tak to bylo i u mně a teprve po dopsání tohoto komentáře musím jít vynést koš plný posmrkaných kapesníků a za další musím poradit těm, kteří tomuto snímku nemůžou přijít na chuť kvůli jeho přeslazení, že v záhlaví neboli v profilu tohoto filmu je znatelně napsáno, že tento film je v kategorii romantický, což znamená, že se dá předpokládat, že bude víceméně přeslazený. Tvůrci měli celkem originální nápad i když jak už jsem psal, že mi to něco připomínalo, ale nevím co, asi nějaký bludy v mý hlavě, ale to je jedno protože se jedná o to, že jeden malý chlapec, který se jmenuje Trevor se po jedné hodině strávené ve škole rozhodne splnit domácí úkol zadaný v hodině občanské výchovy. On se totiž rozhodne udělat tři dobré skutky lidem, kteří jsou v nouzi a nutně to potřebují a jediné, co bude po těchto lidech chtít je to, ať to pošlou dál v tom smyslu, že udělají další tři dobré skutky lidem, kteří jsou v nouzi a tím se udělá takzvaná pyramida, kterou milují devět z deseti podvodníků. Nápad je to výborný a chvályhodný a mohl by přinést i mír a lásku do celého světa, ale jak už to tak v pohádkách bývá, tak že se někde to kolečko polámalo a všechno je jinak než se zdá na první pohled. Po srdcervoucích a dojemných momentech přichází nečekaný pro někoho až klišoidní konec při němž nezůstane jedno oko suché. Hlavního dětského hrdinu Trevora si v tomto filmu zahrál Haley Joel Osment, který už nevidí mrtvé lidi jako v jeho předešlém filmu Šestý smysl. Také jsme zde mohli vidět Kevina Spaceyho, který byl po veleúspěšné  Americké Kráse k nezastavení a také se zde objevil americký zpěvák Jon Bon Jovi, u kterého už jsem jenom čekal, kdy vezme kytaru a začne zpívat to svoje It's My Life. Během mého psaní tohoto komentáře jsem se rozmyslel a k přihlédnutí k hodnocením mých oblíbených uživatelů Trevora, Arsenala83, Vajonka a Rengerse jsem se rozhodl tomuto filmu dát plný počet hvězd, ale pouze zasloužených a poctivě vybrečených 90%. ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tento film zaujme především nenapodobitelnými hereckými výkony Haley Joela Osmenta, Kevina Spaceyho a Helen Hunt, která ze sebe vydala maximum a svou rolí si mě získala. Scénář má sice trhliny, ale námět je zajímavý a originální. Hudba, která doprovází scénu jak H. J. Osment jede na kole a setkává se se záhadným bezdomovcem, mi nápadně připomínala hudbu ze snímku Erin Brockovich. Ale možná je to jen můj dojem. Konec je sice moc americký, ale dojemný byl určitě. ()

Diamant 

všechny recenze uživatele

V originálnom znení je to veľmi pekný film. Preklad - dabing v češtine (respektíve v slovenčine) je však žiaľ zavádzajúci, a to z jediného dôvodu: v originálnom jazyku sú rodičia hlavného hrdinu predstavovaní ako druh a družka, kým v preklade z nepochopiteľných príčin ako manželia, čo pre tých, ktorí zastávajú nerozlučiteľnosť manželstva je veľký rozdiel - v prvom prípade má manželstvo medzi matkou a učiteľom zelenú, v druhom červenú. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

V originálním příběhu o lidské solidaritě a síle lidské dobroty, zpracovaném však zcela v Hollywoodském stylu, vypráví malý Haley Joel Osment o tom, že "svět není možná tak úplně na hovno." A vy byste mu možná i uvěřili, nebýt toho po*ratého konce, po kterém tradičně následuje velkolepý doják. Pravda, dojemný konec filmu skutečně je, byť hraje klasickým způsobem na city. Jakkoli je dojemný, je především Hollywoodský. Nebo obráceně? Každý, ať si zvolí dle svého:) A, samozřejmě, že takový film může skončit dvěma způsoby, buď Happyendem, nebo velkou tragédií. Co v Pošli to dál zvítězilo, se dozvíte na konci pořadu:) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Kevin Spacey musel každý den před natáčením strávit v maskérně 3 hodiny. Před natáčením postelové scény, kde je pohled na jeho popálenou hruď, trvala maskovací procedura dokonce 7 hodin. (8smdesat)
  • Když bezdomovec Jerry (James Caviezel) sype malému Trevorovi (Haley Joel Osment) křupky do misky, miska je úplně plná. Při dalším záběru je však miska plná pouze z poloviny. (Reesam)
  • Natáčelo se od 14. února do 18. dubna 1999 v Oregonu, Kalifornii a Nevadě. (Varan)

Související novinky

Alfieho Ptáci po bayovsku?

Alfieho Ptáci po bayovsku?

19.10.2006

Šílená představa, řekl by si běžný divák, na jehož názor stejně vysoce postaveni mužové filmařského průmyslu moc nedají. Jenže když je hlavní role v takovém projektu nabídnuta australské krásce Naomi… (více)

Reklama

Reklama