Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Sněhurka (2012) odpad!

To si děláte srandu, ne?

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Nějak si nejsem jistý tím proč tenhle seriál hodnotí lidé kterým není určený, ale když vydělal tolik kolik vidělal, zřejmě o takový odpad nejde. POKÉMONI ať jsou jaký jsou zkrátka splnili poslání, které měli a to - Pohádka pro děti. My měli čtyrlístek a další generace má zkrátka POKÉMONY, co vytknout seriálu v kterém je minimum násilí, žádné zbraně, vulgarismy, drogy, krev a sex - což se v dnešní době vidí málo. Krom toho musíme přiznat že někteří POKÉMONI jsou prostě roztomilí a trh s kvalitními filmy nijak neohrožují. Nemám proto důvod je hodnotit jako odpad.

plakát

Drive (2011) odpad!

Zřejmě jdu proti proudu ale film DRIVE mě absolutně nebavil. Celý film doprovází dramatická hudba při které Ryan Gossling sedí za volantem a kouká do blba. Milostná scéna jestli se tomu tak dá říkat trvá půl hodiny jak v seriálu produkce HBO. Krom toho se stále ptáte kdo je ten řidič a kdo zbytek postav. Vše se hrozně vleče a neustále na něco čekáte. Film mě zkrátka neoslovil a přirovnávám ho k těm u kterých ještě u titulků čekáte na pointu.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Charismatický Vin Diesel, potenciál Paula Walkera a svaly Dwaynea Johnsona, to vše doprovázeno výbornou akcí prudce překonává občasnou nudnost předchozích dílů. Justin Lin odvedl opravdu kvalitní práci a probudil tak hasnoucí hvězdu filmů o super pouličních závodech a policejních honičkách. Sérii je tak vdechnut úplně nový nádech a doufejme že ho neztratí ani po dalších dílech.

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Neskutečná nádhera, která v nejlepším světle odhaluje pravé krásy naší planety. Mluvený komentář v dokumentu není vůbec potřeba. Poprvé jsem ho viděl v cizím jazyce a absolutně jsem mu nerozuměl, po půl minutě jsem ho údivem nad tím vším přestal zkrátka poslouchat. Něco takového doporučuji vidět opravdu každému, aby se pozastavil, přestal na chvíli přemýšlet a vychutnal si pravou tvář přírody.

plakát

The Butterfly Effect 3: Revelations (2009) odpad!

Na toto bohužel lze říct jen jedno - totální brak. Všichni jistě zažili stejný pocit jako já když po skvělém zážitku z prvního dílu přišlo nyní takovéto zklamání a nic víc než nuda. Naskytuje se však otázka - Snažil se vůbec tento film patřit mezi ty lepší? Seth Grossman musel jistě vědět jak špatně toto dopadne. Zde je tedy více než kdy jindy vidět, že šlo opravdu jen o zájem zbohatnout na upadajícím názvu kdysi skvělého filmu "Butterfly Effect". Krom toho ani Chris Carmack v žádném případě nestačil na herecký výkon Ashtona Kutchera v prvním dílu.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Na konci každého dílu by měli psát "Doma to rozhodně nezkoušejte". Hank Moody ať se chová sebevíc sexisticky, sarkasticky nebo urážlivě, bude vždy symbol absolutního frajera, oblíbenosti a je zkrátka cool. Věřte ale že kdyby jste znali skutečně člověka jako je on bude Vám lézt velice na nervy. To ovšem nemění nic na faktu že seriál Californication spolu s jeho hlavní postavou Hankem Moodym (David Duchovny) vstupuje do dějin jako seriál který je odlišný od všech těch telenovel a dojáků. Je zkrátka jiný a to v tom nejlepším slova smyslu. David Duchovny odvádí výbornou práci a mnoho z Vás jistě uzná že tato role mu sedí ze všech, které kdy hrál nejvíce.

plakát

Avatar (2009) 

Když jsem poprvé v kině shlédl ve 3D Avatara, i po rozsvícení celý sál zůstal sedět a sledoval titulky. Nutno říct že i když má Avatar spousty odpůrců i přívrženců, vždy v sobě bude mít něco revolučního co se objevilo spolu s ním. Co se týče příběhu byl stejně bezbarvě jednoduchý jako animovaná pohádka "Pocahontas" avšak příběh s nadhledem přebilo provedení - Hudba, Zvuk, Vizuální efekty a dokonce i výkony herců nebyli nejhorší. Při tom všem si divák zamiluje i samotný jednoduchý příběh. Děkujeme Jamesi Camerone.