Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Kalimero13 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím s některými komentáři, které staví trojku nad dvojku. Dvojka nebyla nic moc ale s nálepkou "video film" je mnohem lepší. Trojka je stupidní ve všech směrech. Skákání už není vůbec zajímavé. Děje se tak často a cíleně. Daná osoba, herecky velice nesympatická (jak z akčních béček minulého desetiletí), uplně popírá princip předchozích dílů. Dokáže se přenést kamkoliv i když na tom místě ani nebyla. A ten finiš....bože ten finiš. Pointa byla jasná hned, jakmile akce v minulosti neměnili adekvátně budoucnost. Navíc to divadýlko...joj. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí přehodnocuju svůj původní ne moc dobrý názor. Na rozdíl od dvojky, zde byla snaha o nějakou menší originalitu, tedy skoky v čase obstarala tentokrát cesta myšlenek se soustředěním a děj se zabýval více kriminální cestou - hledáním vraha. Trochu by mi vadilo to obohacení (naštěstí jen jednou) erotickou scénkou a hromadou explicitní krvavosti. Ale dobře, z čeho jiného může film určený pro DVD vytěžit? Jinak i docela zajímavé, napínavé, konec těžce překvapivý (jen z hlediska prvního zhlédnutí) a opět rozporuplný. Na první díl to sice nemá ani zdaleka, ale mohu s jistotou říct, že si vedl o něco zajímavěji a lépe, než nemastný neslaný druhý díl. 60% ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit třetí díl jako pokračování, schýlil bych se jistojistě k hvězdičkám dvěma - ovšem tento film jako pokračování neberu - a odpustím producentům i jeho název, který ono pokračování právě evokuje. A teď už dost tlachání o 'pokračování'. :D Když na něj nahlížím jako na samostatnou záležitost, jedná se o příjemně průměrný snímek, který má sice ne úplně promyšlené logické návaznosti a všechno je až moc jednoduché, ale koukat se na to dá bez problému. :) I když jsem psal, že to neudělám - přesto musím upozornit - The Butterfly effect s Ashtonem Kutcherem je o tisíc procent lepší. :) ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka obsahu, tak tá Samova kamarátka z detstva nie je až taká kamarátka z detstva a neprišla Sama poprosiť o pomoc pri hľadaní jej sestry, ale pri pátraní po jej vrahovi. Ináč peace. A čo sa filmu týka, tak v porovnaní s predchádzajúcimi dvoma je cítiť zostupná tendencia, no chvalabohu nie veľmi rapídna. Priemerný priemer s priemernými hereckými výkonmi, priemerným scenárom, priemerným divákom za priemernú cenu. Teda priemerný film na vyplnenie priemerných 105 priemerných minút. Priemerných 50 priemerných %. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hrozně hloupý film, ale tak nějak nešťastně. Ona ta myšlenka není zlá - něco ve smyslu, nechej osud fungovat tak, jak funguje, protože ví, proč se tak děje. Jednoho zachráníš, ale tím můžeš spoustu lidí zabít. Ale podání je zmatené, skáče se z tématu na téma, dějí se divné věci, postavy jsou nezajímavé, a vrah je skoro jasný v brzké době (ono tam těch podezřelých zas tak moc není, že?). Jenom mne pak mrzí ten konec a závěrečná scéna - v podstatě celou myšlenku popírá a šaltruje někam do stylu Omen. Kdyby tam ten konec s tou holčičkou a její panenkou nebyl, dal bych vyšší hodnocení. Takhle je film celý na levačku, protože svou myšlenku nejenom nedotáhne pořádně do konce, ale vlastně říká, že je jedno, co uděláme, skončí to stejně blbě. O což v podstatě jít nemělo. (Mimochodem, tu nekonečnou souložící scénu nějak nechápu - proč tam je, proč tak dlouhá, a proč po tak dlouhé době baba řekne o chlapovi, co ji celou dobu šrouboval ze všech stran, že je gay.) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama