Reklama

Reklama

Zlé královně (Julia Roberts) se podařilo získat vládu nad královstvím. Uprchlá princezna (Lily Collins) se však svého výsostného práva jen tak snadno nevzdá a rozhodne se jednat. Za pomoci sedmi vynalézavých trpaslíků začíná plánovat odvetu. Sněhurka ožívá v novém dobrodružném příběhu plném lásky, ale i žárlivosti a zrady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (688)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Šílený Ind znásilnil Sněhurku! Ale neplačte, jí se to moc líbilo... Singhova režie na vás zapůsobí pouze a jen tehdy, když přistoupíte na to, že vizionář jako on má pro vše nějaký záměr. Hra s klišé, bollywoodské prvky (už jen obočí hlavní hrdinky), kýč, nevkus a song v tu nejnevhodnější chvíli - tohle je buď na odpad, nebo na rozhodné pokývání hlavou. A po opětovném zhlédnutí v originálním znění už pokyvuju bez zaváhání. Tahle sofistikovaná obludnost si zasluhuje uznání, a to nejen proto, že si Singh troufá natočit film za skoro 100 milionů bez cílového publika. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Jak nesnáším Julii Roberts, tak jsem si ji v Tarsemově Sněhurce docela užíval. Jinak se ten film docela dal, což jsem nečekal. Co na tom, že zámek vypadal jako záchod (copyright by Mr. Hlad) a královna si dávala pleťovou masku z ptačího trusu... U scény se štěněcí láskou jsem se chlámal smíchy na celý Atlas. :-D ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Po zlých recenziách prekvapivo dobré. Vtipné a nápadité. Klasické prvky rozprávky použité, ale v značne inom význame. Akcia pestrá, hlavná hrdinka prekvapivo sympatická... Notorický známy príbeh ohlodaný na kosť v pôsobovej (pre niekoho bizarnej) vizuálnej podobe a obohatený o moderné témy (finančná kríza :-)). Režisérova VOJNA BOHOV je čisté peklo demencie, Snehulienka je príjemná takmerrozprávková jazda, ktorá má však miestami rovnaké gule ako SNEHULIENKA A LOVEC... a podstatne viac sviežeho čierneho humoru... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Místy lechtivá komediální pohádka, která si bere na paškál jasně dané schéma tradiční Sněhurky. V téměř zaplněném sále jsem byl s přehledem nejstarší divák bez doprovodu, přesto jsem se bavil stejně náramně, jako všechna ta drobotina kolem. Jeden pětiletý chlapeček sedící za mnou sice v půlce zašišlal mamině "mě už to nebaví, pojď domů!", ale dostal řádně za vyučenou, to když ho z nudy probral drak, až si strachy cvrknul. Příště už bude dozajista vděčný, když za něj maminka s tatínkem vypláznou 460 zlaťáků za rodinné vstupné + další za nějaký ten popkorn a rezžravou kolču. Čtyři hvězdy dávám s naprosto čistým svědomím, protože se nehodlám hnidopišsky a rádoby odborně hnípat v něčem, co se evidentně nebere vážně, nýbrž s humornou nadsázkou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

A KRÁLOVNA SI UVĚDOMILA, ŽE JESTLI CHCE ZŮSTAT NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENOU NA SVĚTĚ, TAK BUDE MUSET SNĚHURKA UDĚLAT TO, CO SNÍH UMÍ NEJLÉPE. BUDE MUSET PADNOUT..... /// Tak tak. Už brzo se královna zeptá, kdo je v celým království .... no však víte (a stejně i to, že odpověď se jí pranic líbit nebude!). Sarkastická (a vtipná) královna, stejně tak všudypřítomnej ironickej, (jak jsem už říkal - sarkastickej) a všeshazující humor (nebo vtip?). Zajímavá a do vočí bijící je i výtvarná stránka. Princezna nevěsta má dost dobrýho filmovýho parťáka. Že je to krávovina? Je, ale to třeba Princ a pruďas taky, ale má to vtip a nadšení (a tohle není ani sprostý). A taky mám pocit, že to všechny baví. Takovejmhle scénáristům by měli pozlatit péra. (Pera? Ať si vyberou....) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem bratr Grimm a líbí se mi, když przněj moje pohádky. 2.) Cením si každýho (i blbýho) nápadu. 3.) Každej Hollywoodskej film by měl končit Bollywoodským tanečkem. 4.) Thx za titule ,,xtomas252“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (114)

Zajímavosti (18)

  • Jedná se o posledním film, na kterém s režisérem spolupracovala kostýmní návrhářka Eiko Ishioka, která zemřela začátkem roku 2012. Její kostýmy se objevili ve všech Tarsemových předchozích filmech. (CBD)
  • Trpaslíkům byla jména změněna na Napoleon, Half Pint, Grub, Grimm, Wolf, Butcher a Chuckles, aby vzbuzovali větší respekt. (R´Hell)
  • Herec Martin Klebba si nezahrál jednoho ze sedmi trpaslíků poprvé, už v roce 2001 ztvárnil postavu Pátka ve filmu Zimní pohádka (2001). (Aknah)

Související novinky

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

05.05.2013

Spisovatel Seth Grahame-Smith se loni pokusil dobýt Hollywood. Nedařilo se ale ani adaptaci jeho Abrahama Lincolna: Lovce upírů, ani Temným stínům, ke kterým napsal scénář. Přesto se chystá další… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Marco Polo – žhavé zboží?

Marco Polo – žhavé zboží?

31.05.2012

Vypadá to tak. V současnosti totiž existuje několik projektů, které chtějí mapovat život slavného benátského cestovatele z druhé poloviny třináctého století. Každý je úplně jiný – třeba seriál… (více)

Reklama

Reklama