Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (22)

plakát

Bojovník (2015) 

Ať se Jake snaží, co může, Fuquova sterilní režijně háže film do podprůměrných vod.

plakát

Ray Donovan (2013) (seriál) 

Ray je fakt hajzl, drsný šmejd, ale se srdcem na pravém místě! "Poslední" série je nejslabší a všichni se chovají nějak hloupěji, ale není stale je to nadstandardní zábava, ne zbytečná jako např. poslední série Californication. Stále doufám, že dojdu k závěrečné sérii!

plakát

Vyproštění (2020) 

Zlatý Tony Scott, zlatý Michael Bay, zlatý Michael Mann... Já vyrostl na akčních klasikách a tohle mi přijde jak špatná počítačová hra. Pár zajímavých záběru a totální sterilita, neskutečně špatná kamera, ty barevné filtry a děj (příběh???!!!?), který taky chvíli hledáte a sympaťák Chris, který by měl raději točit fitness tréninky.... Tohle je jasný příklad špatné, ale pěkně zabalené televizní produkce, Netflix je v tomhle ještě v trenkách a nebýt těch TOP režisérů, kteří s nim občas spolupracují, tak by v nich ještě dlouho byl.....ja teď jen hledám náhradu za ty skoro 2 ztracené hodiny, vypadá to na Radegast, 2, 3...jinak 3/10 za Chrise a jeho smrt ala Gradiator!

plakát

Hráčské doupě (2017) 

Dostaneš přesně to, co od komedie čekáš! + nekompromisní Ferrell

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Viděl jsem to a musím uznat, že po legendární jedničce nejlepší díl, jede se na krev, není čas nic vysvětlovat, Bay si hoví v tom v čem ho nikdo nepřekoná. A musím jen podotknout, že recenzenti jsou opravdu vyčpělí lidé sedící pořád v tom jednom kaclu, na tom samém zadku, čekající koho zase setřou. Ten film si jde vážně užít, když člověk chce. Bay už může překonávat jen sám sebe, na něj po vizuálu nikdo prostě nemá, Walhberg má solidní formu, sir Anthony je sprostý jak dlažnič a Laura moc neřve, takže fajn. S čistým vědomím 8/10 a jdu do fitka, protože chci mít ty břišáky jak Marky Mark.

plakát

Blade 2 (2002) 

Nejlepší komiksový film všech dob!

plakát

Chlapectví (2014) 

Poslední píseň vystihuje film jak máloco... ....Let me go I don't wanna be your hero I don't wanna be a big man I just wanna fight with everyone else...

plakát

Krvavý sport (1988) 

Jeden z nejlepších filmů všech dob.

plakát

Nezastavitelný (2010) 

Absolutně bezchybný film, s kterým se s náma velký Tony rozloučil :(