Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Osm hrozných (2015) 

Opět Tarantino nezklamal. Začátek byl hodně vyhrocený a pořád bylo nad čím v ději přemýšlet, i když někteří začátek spíše hodnotí negativně. Samuel L. Jackson hraje veterána z války Severu proti Jihu a bravurně představuje svou roli. Do snímku Q. Trarantino zahrnul herce Channinga Tatuma, což je můj velký oblíbenec, i když se ve filmu moc dlouho "neohřál". Řekla bych, že se pohrálo hodně s krvavými scénami, které s postupem děje jen přibývají. Film byl skvělý a doporučuji ke shlédnutí.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Příběh o stoletém staříkovi mě v pozitivním slova smyslu úplně odrovnal. Film přináší pohled na stáří z jiného úhlu a je nutno konstatovat, že to je velmi groteskní podívaná. Knihu jsem nečetla, ale musím uznat, že příhody a nevídaný život Allana Karlssona mě inspirovaly k jejímu přečtení. Snímek tedy hodnotím jako úspěšný.

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

Psychologicky vypjaté drama, které diváka dokáže strhnout do děje. V necelých dvou hodinách se setkáváme s úzkostí, strachem, respektem a nefalšovanou odvahou a nebojácností, jenž hlavnímu hrdinovi nešťastnou událostí způsobí opravdové peklo, z něhož povede jen smrt!

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

Film je pokračováním prvního dílu "Líbáš jako Bůh". Ačkoli mnoho diváků snímek hodnotí spíše negativně, tak i přes to já hodnotím velmi kladně, jelikož jsem se opravdu pobavila. Za sebe doporučuji :-)

plakát

Teď a tady (2012) 

Velkolepé dílo. Scénář je dost krutý, ale i takový je život. Druhá strana slastného bytí je představena v "Teď a tady". Film ve mě zanechal silný emocionální otisk.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Příšerný, co se to s českým filmem děje? Kam se tyhle chujoviny hrabou na filmy minulého století?

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Velmi brutální... Soucítila jsem s hlavní hrdinkou a podporovala ji v pomstě. .

plakát

Bastardi 3 (2012) 

Smutný a pravdivý konec :-(((

plakát

Frankenweenie: Domácí mazlíček (2012) 

Film se mi celkem líbil, ale nějak to není ono jako předchozí filmy Burtona. Jinak skvělé postavy, které vypadají opět jako kdyby právě vstaly z hrobu. U filmu jsem se nenudila a celkem na mě zapůsobil, takže hodnotím kladně :-)