Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (818)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo po mně kamenem, já po něm (ztvrdlým) chlebem aneb psychický teror a mnohonásobné znásilnění odměněno očistnou koupelí s louhovou pěnou, něžným mazlením s doteky vran, jemným zástřihem toho přebytečného v oblasti genitálií a dlouhotrvající anální rozkoší zakončenou vyvrcholením přímo do srdce.. Tuctové, nepříliš chytré první dvě třetiny a ta poslední jen představuje samoúčelnou torturu bez pocitu zadostiučinění, po které vlastně nevíte, kdo tady byl perverznější úchyl. I na S.Butler jde vidět, jak ji ta role nejde příliš přes pysky a že členové štábu ji jen k něčemu přivázali objekt pomsty, ona přišla na scénu, udělala šplouch, pích nebo šmik a šla si zase za vizážistkou přežehlit vlasy. Jiný remake, Poslední dům nalevo, u mě vítězí na celé čáře a já tímto lehce jedovatě spit on your movie, pane Monroe.. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Stuart Morse .. V první půlce strašně blbej a logicky prázdnej film. A o to větší potěšení nastává v půlce druhé. Musím na to pořád myslet, že by tu obhajitelnost revenge činů chtělo zpracovat jinak (nejen slepě a blbě, jako v sedmdesátých letech, prej). 50%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚCO VÁM ŘEKNU. TAKOVÁHLE DĚVKA JSEM PŘIJEDE Z JEDINÝHO DŮVODU.…“ /// Americký vidláci po sedmi tisící dvě stě čtyřicátý osmý. Citlivý příběh o ublížení bezbranné dívce, která se posléze odmění podobným stylem. Zvrhlá část je zvrhlá dostatečně. Vyvolá v člověku přesně ty pocity, který vedou ke slastnýmu sledování utpení druhejch – když jde o následnou pomstu, samozřejmě. Taková sadistická zvrhlost, která potěší duši preferující vítězství dobra nad zlem. Za každou cenu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rok 1978? nepamatuju. 2.) Jsem spíš na to hromadný sexování. 3.) Thx za titule ,,Kroenen“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Možno to prekročilo tieň svojho predchodcu, ale aj cez áčkový vizuál oboma nohami stále pevne stojí v bažinách béčkovej produkcie (aj cez nadšené reakcie večne sklamaných hororníkov). Linearita nie je prúser, žial zlyháva motivácia, postavy sú tragicky jednorozmerné a karty vyložené po troch minútach. So slzou v oku spomínam na Eden Lake, kde som postavy behom chviľky miloval a nenávidel. Tu prázdnota. No a Sarah Butler nech je akokoľvek pekná a odvážna, tak pri tých jej drsných replikách by som jej neveril ani dieru medzi nohami. 55% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku nám je Jenn představena jako hloupá fiflena, která si ráda koupe mobily v toaletních mísách. Pak když se příběh strne v její prospěch je těžké přejít na její stranu a fandit jí v jejích krutostech. Začátek se mě vůbec nelíbil a ani mě tohle nikdy nebavilo u podobných filmů. Po otočení se bylo na co dívat, sice by to bez toho začátku nešlo, ale začátek ten fajnový zážitek pokazil. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • Sarah Butler nechcela hrať v tomto filme, pretože sama sa rozhodla nepozerať horory, lebo ju znepokojujú. Jej agent ju na to nakoniec prehovoril. (Pat.Ko)
  • Trvalo týždeň, kým sa podarilo presvedčiť Sarah Butler, aby prijala rolu vo filme. (misterz)
  • Název filmu tvůrci převzali od Borise Viana a jeho románu „I Spit on Your Graves“. (kondor77)

Reklama

Reklama