Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbené filmy (9)

Pod vlivem lásky

Pod vlivem lásky (2008)

Čtyři hodiny zvrhlé, zábavné, úchylné, dojemné, radostné, smutné, nechutné, zvrácené, nádherné, šokující jízdy, která Vás nenechá chladným. Tento film jsem viděl ve společnosti přátel a když jsem přišel domů, jen jsem se usadil do středu pokoje a dvě hodiny jsem se jen díval do prázdna, nemohoucí myslet na nic jiného, než na propojení mezi filmem, světem a mnou...Naprostý emocionální orgasmus.

Mulholland Drive

Mulholland Drive (2001)

Nevšední podívaná do útrob Lynchovy mysli. Děj Vás vtáhne a nepustí. Skládáte mozaiku událostí a snažíte se dopátrat kdo je kdo a co znamená tohle a tamto. Když už si myslíte, že pomalu nad dějem vyhráváte, otevře se modrá krabička a nastupuje dokonalý mix událostí před a po, které nabírají na otáčkách tak rychle, že si to ani neuvědomíte a je konec. Film na který můžete koukat neustále a vždy objevíte něco nového. Dokonalá fascinace.

Rodinná oslava

Rodinná oslava (1998)

Naprosto geniálně vymyšlené drama. Co ze začátku vypadá jako ulítlá komedie, se postupně mění ve vyhrocenou situaci mezi rodinnými příslušníky. Fantastická gradace charakterů postav u kterých se nestačíte divit. Ruční kamera "homevideo" nebo minimalistický styl, byl skvěle zvolený nápad, který celou atmosféru doplňuje a hlavně umocňuje. Thomas Vinterberg patří mezi špičku světového drama a s každým filmem mé přesvědčení pouze umocňuje. Snímek na který pětihvězdičková stupnice nestačí. WAU. WAU. WAU.