Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Legenda 17 (2013) 

Ruský sportovní film, natočený po americku, který si pro pro zvýšení patosu nedělá problém pozměnit fakta a tak se stane, že Valerij Charlamov si zlomí nohu při autonehodě o tři roky dřív než se stalo ve skutečnosti, aby musel o to více bojovat s nepříznivým osudem před největší hokejovou výzvou. Kanaďané jsou vykresleni jako čistokrevní zplozenci pekla, sborná naopak působí jako Rychlé šípy v čele s Mirkem Dušínem - Charlamovem, což mě přivedlo k myšlence pro jakou věkovou skupinu je film určen, nebýt jedné nebo dvou lechtivých scén bych to tipoval tak pro děti 10-14 let.

plakát

Dirk Gently's Holistic Detective Agency (2016) (seriál) 

Zpočátku mi to přišlo jako totální chaos a Gently jako zbytečně otravný blb, který se tomu Adamsovu podobá jen jménem, nicméně ostatní postavy mi připadaly zajímavé a ten úvodní chaos začal dávat taky smysl, nakonec se mi seriál dost líbil, ikdyž tvrdím, že Gently by opravdu nemusel být tak moc otravný debil a fungovalo by to mnohem lépe (viz.anglická verze), naštěstí seriál nestojí na něm, ale spíše na všech postavách okolo něj a ty se povedly.

plakát

Vražda (2007) (seriál) 

První série výborná, ale dvacet dílů je opravdu trochu přes míru. Deset by úplně stačilo a nemuselo by se sahat k té spoustě nešťastných shod okolností v jinak povedeném příběhu, které už mě ke konci spíš otravovaly než napínaly, ale to jsou jen drobné vady na kráse. Chystám se na druhou řadu, která je kratší, takže předpokládám, že výtek na délku první řady bylo asi víc.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Zase jednou parta hloupých mimozemšťanů dostala za uši od krásných,chytrých a skromných Američanů,kteří k vítězství použili dvě odstřelovačky a vyřazenou válečnou loď s partou důchodců na palubě.Předpokládám,že film byl financován náborovým oddělením strýčka Sama.