Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Listopadová romance

Listopadová romance (2001)

Nádherný příběh z obyčejného života..toto se prostě může stát každému a už to mě u filmu nejvíce zaujme....dokonalé herecké obsazení Keanu Reeves a Charlize Theron dokonale dokresluje smutný příběh...ukázka jak si lze také užívat života a ne pořád jen žít pracovním životem a nevážit si obyčejných věcí.....bohužel to člověku dojde až kdy je nemocný, a chce si užít poslední chvíle....no brečím pokaždé. I když nemusím romantické filmy ,tak tento mě stoprocentně dostal. Hudba taky 100%, soundtrack doporučuji. Kdybych mohla dát více hvězd, tak dám maximum. :)

Ďáblův advokát

Ďáblův advokát (1997)

Pompézní thriller, který perfektně ukazuje na herecký um hlavních postav, Al Pacino (satan), Keanu (advokát), a Charlize (psycho manželka). Mám ráda filmy s podobnou tématikou. Všichni tři obrovský respekt za herecký výkon. V závěru rozuzlení, a nezapomenutelná scéna dvojice Keanu a Al. Pro mladého Keanua je to druhá největší role v jeho kariéře, (předtím ještě Speed). Za mě určitě 5 hvězd a ne jinak....Musím se přiznat že je to i kvůli scéně s perfektním nahým zadkem..

Dům u jezera

Dům u jezera (2006)

Při prvním sledování jsem byla z těch časových liniíí trochu zmatená, ale po shlédnutí po druhé už jsem se mohla soustředit více na dějové linie, než na nádherné hluboké oči. Líbí se mi shledání dvojice Keanu a Sandra po letech po filmu Speed. Příběh je velmi dojemný, ukazuje na pouto lásky, pokud lidi zjistí, že jsou stvoření jeden pro druhého....a jdou si za svým i přes překážky jako je dlouhý čas. Co mi tam vadilo je umírající otec - vůbec se to do děje nehodilo a bylo to tam navíc a zbytečné. Jelikož se k sobě Keanu a Sandra velmi hodí, všechno jsem jim věřila.

Nebezpečná rychlost

Nebezpečná rychlost (1994)

Originální námět, díky tomuto filmu dnes máme světové hvězdy Keanua a Sandru. Oba perfetní výkony, díky kterým ukázali co v nich je. Nejlepší komentář - Nathalie :D Oceňuji, že režisér v té době dal příležitost obsadit 2 poměrně neznámé herce do takového kultovního trháku. Musím uznat, že mi některé scény přišly směšné (viz.létající autobus, který je asi zbaven zemské přitažlivosti)....ale ve finále velmi napínavý děj který udrží diváka v napětí.

Constantine

Constantine (2005)

Co na filmu zaujme jsou především krásné efekty a ledově chladný výraz Keanu Reevese, který na něm působí hrozně přirozeně. Závislost na nikotinu je součástí filmu, jen se divím, že Keanuovi nebylo během natáčení z toho špatně, tahat jedno cigáro za druhým. Role mi k němu jde perfektně.

Matrix

Matrix (1999)

14.let starý film a je tak přelomový, jak kdyby se natočil letos! Nejvíc tento film člověk ocení, když se podívá na to, jak se film natáčel (Matrix Revisited)....pak mu teprve spadne brada...co ti herci všechno museli obětovat a čím museli projít před a během natáčení..co se museli naučit z bojového umění a jak dlouho museli tím filmem žít. Neskutečný. 1000% za nejluxusnější film, hudbua hlavně Herce s velkým H.

Sám doma

Sám doma (1990)

Naprosto bezkonkurenční film, připomínající mi moje vlastní dětství. Film znám celý zpaměti a mohla bych ho nadabovat. Hlášky jsou bezkonkurenční. Film mohu sledovat v kterémkoli ročním období.....nezapomenutelný. Márf je nejlepší role :D :D bavím se u toho pokaždé. i když jsem to viděla aspon 100x. Nejlepší ,, Harry nehýbej se....Co to vyvádíš Márve? Ani hnout.......ty idiote jeden, ty blázne bláznivá.....Zabil jsem ho? Zabil jsem ho? Na tom nazáleží ty pitomče jeden, já tě srovnám i toho spratka!!!! :D"

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Nejlepší český film!!! Hlášky jsou nezapomenutelné..,,Matko neser", ,,Maršal Malinovski", ,,Skleničky a proletáři" jsou pro mě prostě klasika, na kterou se dá dívat pořád dokola...poprvé jsem viděla v autobusu po cestě do Chorvatska (velmi hodící dívat se na vánoční film) :D a úplně jsem zapomněla kde jsem a kam to jedu. Hvězdné obsazení herců to již jen podtrhuje. Klobouk dolů - české filmy nebývají tak povedené.

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

takto by to mělo vypadat! Ne ty lidi pohřbívat, ale umožnit jim, aby ten život žili se zážitkama i přes to omezení. Z film jsem viděla asi 5x a vždy ve mě zanechá pěknou stopu. Nemluvě o tom, jak mě baví, jak si černoch užívá zvuk Maserati. :D (y)

John Wick

John Wick (2014)

Endlich! Je zpátky. :) Výborná kamera, kdy vidíte všechno ze soubojů, přehledný...reálný pády aut, žádný ohně...výbuchy.... Co se mi líbí nejvíc, že film má náboj, jsou tam city, nenávist i sranda, že jsem se musela velmi upřímně smát, nejvíc nad uklízecí četou :D.... Totálně vypiglovanej kvartýr zasranej od krve a plnej mrtvol.....nesere se s tím......úplně jsem se vcítila do té jeho nenávisti a posedlosti a moc jsem se škodolibě bavila při každé ráně z pistole a výměně zásobníku....jako po dlouhý době, opravdu top of the best Keanu Reeves. Mega nasraná Baba Jaga! Bacha SPOILER - A úplně nejvíc je scéna na závěr, kdy si na veterině (náhodička), sešije břicho jakousi sešívačkou, čapne psa a šmatle s ním na vodítku dom :D to mě dostalo. :D