Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (4)

plakát

Moon (2009) 

Nedotažená nuda... Neustále jsem si musel pokládat otázky typu(a mnoho dalších otázek): "projekt na měsíci a on do lunaru chodí venkem? To na garáž už nebyly peníze?" Nebo robot, který se chová jak se scenáristům hodí. Tento robot vám vybleje podstatu projektu, dá se ukecat a ochcat, aniž by podal hlášení... Vhodný je pouze na ohřev fazolí - a navíc jezdí v kolejničce jak záclona..Chválím interier, ten se povedl!

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Po představení mi uvaděči dvě hodiny páčily ze sedačky - tento film mi dokonale přikoval! Koncentrát akce, efektů, zábavy a napětí. Po téhle jízdě je život slow motion :)) (3D IMAX)

plakát

Žena v černém (2012) 

Ponurá Anglie na konci 19 st. - to je ten bujón co dodává sílu téhle polévce. Vývar plný ponurosti a strachu. Radcliffe to hezky táhl a v roli mi seděl. (Na rozdíl od jeho syna, který by se spíše hodil na obal Kinder čokolády) Film dokázal upoutat i vylekat a to je hlavní.

plakát

Hledá se prezident (2013) 

Kdo sledoval volební klání, nebude to pro něj žádná novinka. Mnoho záběrů je jen z jiného úhlu. Nicméně jsou tam i povedené, neotřelé a i zábavné záběry. Osobně mi to utvrdilo v tom, že mít dobrý tým a marketing je nezbytné, Zeman je hladinkář a obklopen "divnými" lidmi. Je dobré mít zachycenou naší první historickou přímou volbu. Bude nám sloužit jako připomínka toho, co je, co bylo a co je možné mít. Opakování má zaručeno minimálně při příležitosti další volby prezidenta.