Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (13)

plakát

Boratův navázaný telefilm (2020) 

Nebylo to tak zabavne jako prvni dil ale par svetlych chvilek tam bylo (pribeh o vagine pojidajici majitelky mi prisel docela funny) Je to zachodovy humor, na ktery jsem u Sashi zvykli takze kdo ceka to, co videl v Brunovi, Diktatorovi nebo puvodnim Boratovi, nebude zklamany.

plakát

Teroristka (2019) 

Asi je to tim, ze mi ceske filmy chybi ale naramne sem se bavil. Neni potreba premyslet, neni potreba brat neco s nadhledem, proste zabavny film o utlacovanych duchodcich. Samozrejme to mohlo byt trochu logictejsi ale i tak za me vyborna komedie. At si kazdy mysli co chce. 4*

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

S hrdostí můžu říct, že tohle byly nejzbytečnější 2 hodiny které sem za celé svátky vánoční promrhal. Jirkovi Lukasů nejspíš došly kačky na žvejkačky tak se mu v hlavě zrodil nápad, že by z úžasné série Star Wars mohl ještě něco vydojit. Tak zavolal Mickey Mousovi, a domluvili se, že to všechno poserou společně. No o ději se bavit nebudu protože ten stál úplně za prd ale spíš to bylo nicneříkající čekání na fousatýho Džedáje kterýmu asi zmrzly hlasivky protože nad tou vodou stál celejch 40 let... To je fuk. Nechce se mi o tom ani víc psát. Sem tak vzteklej, že by létaly nějaký sprostý slova a to nechci. Takže přátelé dobrých filmů. Těch 150kč vezměte a kupte něco pěkného své drahé poovičce. Bude z toho mít radost víc než 2 hodiny a věřte mi, že když to bude blbá flaška vodky a litr džusu tak z toho vytřískáte krásnej 2 hodinovej opilej sex...

plakát

Jehovova pomsta (2010) (amatérský film) 

No co k tomu říct? Prvních cca 20 minut sem to považoval za další trapnou propagandu a'lá Pepík Goebels na téma "jehovsti sou bomba" ale pak mě to začalo možná i trochu bavit. Když mu tam ten krásnej blonďáček s trojkama kozama cpal svůj flambovaný banán do jeho zmalovaný huby, tak sem si říkal :"Kde je ten tvůj bůh teď ty lamo" :-D A ve finále ho potrestá i ten jeho "otec" Tak to už sem fakt močil košíky s jabkama. Dobrý. Takhle podobně naložit se všema náboženskejma fanatikama a bude klid...

plakát

Rivalové (2013) 

Buď je to tím, že trpím obsesí na auta a nebo ten film byl opravdu jeden z nejlepších co jsem v životě viděl. Filmy tohodle zrzavýho amíka moc nemusím ale tohle byla opravdu bomba.

plakát

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho (2004) 

Docela povedená komedie jen mě ve spoustě situací mě napadaly lepší zakončení vtipů ale i tak dávám 4 hvězdy protože sem se u tohodle snímku po opici dobře bavil :-D A jak piše lupik84 "Jednou vidět stačí"

plakát

Všemocný (2011) 

Přemýšlím co o tomhle filmu napsat. Je dobrý. Ne. Je hodně dobrý jen se po něm bude těžko vysvětlovat dítěti, že nemá fetovat. Pokud jste idiot tak pro Vás bude film o tom, jak sou drogy super, a jak s nima zvládnete všechno na světě. A pokud ne, tak příjde týpek který vám je chce sebrat protože chce taky dokázat všechno na světě. Ať je to jak chce film mě bavil a chvíli sem přemýšlel, že bych rozjel kariéru v prodeji nějakýho fetu.

plakát

Vraždící buldozer (2009) odpad!

Proč. Irenko já sa ptám proč! Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že tohle velkolepé dílo někdo pustil ze střižny? Za svůj život sem viděl spousty kokotin které dávali smysl asi jako naolejovaný mobilní telefon zaseknutý v rektu údajného heteráka (což sem teda neviděl ale dokážu si představit pohled doktora který ho z tama páčí) ale opravdu netuším co nám tímhle filmem chtěl básník říci. Bagr který kuchá lidi? Herecké "výkony" hlavních představitelů? OMFG. I Cvičený makak s těžkou retardací by to zahrál líp. A podobné scénáře můžete každé ráno najít v mojí míse když se zvednu od sraní. Dobrou chuť Vám přeje Vitana... Jo a tu jednu hvězdičku dávám za hereččiny kozičky. Sou fakt moc pěkné.

plakát

Orphan (2009) 

Zajímavý film a to hned ze dvou důvodů. Za prvé jeho spád je opravdu excelentní. Ze začátku pořád nic, klid po pěšině a pak po jednom telefonátu Karla Rodena jde všechno cvalem ke strhujícímu konci. Opravdu super. A druhý důvod je, že hororů jako je tenhle opravdu moc není a pokud ano, asi se mi vyhýbají. :-( Opravdu skvělý film a můžu říct že jeden (pro mě) z nejlepších.