Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Film by sa nemal volat Vrazdiaci Buldozer, ale Mechanický zabijak ludi. To že film reziroval ten istý reziser, co mal na starost Vzkriesenie duchov, mnou najviac opovrhovaný film, nudne zahraný bandou nesympatických hereckých predstavení a sem tam boo boo záberou donikial, len do samotneho pekla. Vidno ze si reziser neuvedomil chyby v tom predoslom filme. Tento film nezaujme skoro nicim, ani len tým hrackarskym buldozerom, ktorý akože vrazdi ludi a kamera ukáže zábery nanho a na pár zfetovaných hercov. Este stastie ze som film celý ten cas pretácal, a vychutnal som si len solídne zahraný záver. 20 percent. ()

Mayers odpad!

všechny recenze uživatele

"Pojď a vem si mě ty padesátitunová mrcho"...k tomuhle shitu píšu komentář jenom proto, že mnoho horších "filmů" neexistuje. Týpek, co hrál hlavní roli, je stoprocentně zedník, co šel náhodou kolem a efekty někdo dělal asi v malování (?!) Sv Bell je možná nejhorší "hororovej" režisér všech dob. Aspoň je tam jedna fakt vtipná scéna (závěrečný souboj s bagrem). Škoda že nenatočil třeba vraždící koloběžku :)))) to aspoň nezní až tak debilně. ()

Reklama

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou průser :-D Vraždící Vůldozer všemožně vraždí všechny vypatlance ve vokolí. Pičo to nechceš. Buldozer Rita, není buldozer, je to zkurvenej dinosaurus, pulzuje jí spodek, snáší hrnce, vystřeluje hady ve tvaru kokota, metá blesky a teče jí volej. Takže je to jasný...Rita má krámy, je nasraná, bolí jí hlava a tak se mstí na kom jen může. Postavy jsou ukázkově vypatlaný, půlka jich úspěšně prodělala neúspěšnou lobotomii, zbytek má IQ pokojové teploty od narození. V čele je vede předák, jehož jméno už nevím jelikož je mi u prdele a po boku mu kráčí šukézní čubka s trojkama jejíž jméno taky už nevim, ale byla od písmene "S" . Alespoň myslím. Co vím je, že do role byla obsazená kvůli těm kozám a Buddho chval, ukázala je, jenže málo a jen z boku. Fňuk. Vzhledem k tomu, že vraždí dinosauří buldozer, tak je jasný, že na logiku se tu extrémně kouká a proto se všichni chovají nadmíru logicky. To znamená, že nikdo nevolá policii, zatímco všichni chcípaj, živí okukují mrtvoly, drbou se na koulích a dumaj v čem je zakopanej pes. Překvapivě na to nepřijdou dokud to předákovi nevyžvaní dědek, co Ritu zná celej život. A pak luxusně poradí, ať jí předák nechá bejt, než jí krámy odezněj a ona se zas uklidí do garáže. Luxusní rada, za kterou si dědek zaslouží potlesk a také ho dostane. Aplaus radlicí ho nemine a dědek tak naposledy ve svém ubohém životě mocně vystříkne. Občas bylo něco skoro i vtipný, ale drtivou většinu filmu jsem brečela v koutě ať už to skončí, takže hodnotím mírnou sračkou a ne kolosálním průserem. Nicméně stále to je odpad a pokud se to Ritě nelíbí tak ať si to se mnou přijede vyříkat, tady stojím ty tlustá, 50ti tunová žlutá krávo !! Moment...já jsem taky žlutá...Ségra, seš to ty? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pozrite sa už len na minutáž. Tu chcel niekto podať blud, do epických rozmerov a dať mu aj psychologický podtext ( až mi ti pripomenulo scénu, návratu Slya v CLIFFHANGEROVI do miestnych lovíšť - ty za to nemôžeš, f@ck). To že sladká Rita, nieje len obyčajný buldo(g)zér, sa dozvieme po nekonečných minútach a snímok, tým pádom zmení polohu, žáner a kvality. Existuje mnoho sexuálnych polôh hororového žánru, tento film mi príde ako milovanie sa panny a panica vydávajúceho sa za skúseného predátora. Každý z nich z toho výjde zo sklamaním ( samozrejme každý to svoje predstiera ). ()

Skratchy 

všechny recenze uživatele

Hrozná prdel,zvlášt když máte vožralou držku a přemýšlíte na jakej film se podívat.Nazývat film béčkem by byla urážka všech béčkovejch hororů co kdy kdo natočil.Hodnocení (a nejen to) ale zvedá ta sexy stavitelka,která ve filmu staví víc věcí než má v popisu práce.Nejvíc jsem se řezal když z buldozeru vyšlehly nějací hadi bo co to bylo.Naštěstí po strhujícím posledním duelem mezi hlavním hrdinou a buldozerem je zlý buldozer poražen a dobro opět vítězí,ale úplně na konci se duše buldozera přesune do bagru,takže když budeme mít štěstí,bude pokračování!!!!! ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama