Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (47)

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) odpad!

To snad není pravda velebnosti.. Já to nechápu. .Svět jde do sraček a oni točí ještě větší sračky ..  Mě by zajímalo kdo píše ty scénáře, velice kvalitní materiál berou od dealeru.....

plakát

Marvels (2023) 

Totální ale totální průser opět který nedokázal ani zaujmout. Slátanina všeho co jsme mohli již vidět. Tento snímek je cílen přímo na mladou generaci 10 - 13 let. Nikam jinam to nespěje. Nyní již stačí pouze točit trapné seriály pro cíleně věkové generace jak bylo již psáno a budou spokojeni. Jak já si rád po takových blijácích pouštím snímky z let 85 - 95 let. Je mi pak hned lépe. Pokud se ale najde někdo komu se to líbí tak jej samozřejmě nebudu kritizovat. každý máme svůj šálek kávy rádi jinak.

plakát

Na dně (2023) odpad!

Chápu komedie, chápu bizar v komedii ale co je moc to je moc.. To tlačení do hlavy že GAY je úplně normální přes filmy mi přijde hodně ubohé už !!

plakát

Malá mořská víla (2023) odpad!

Tahle generace náctiletých možná nezná cenu staré doby. Tohle je totální nesmysl.. Nehorázně mě štve to protlačování různých ras do rolí které jsou totálně nesmyslné a rozporuplné s přírodou. Pak všechny sexuální orientace , ono oni onis a podobně. Jsem rád že jsem zažil kinematografii u jejího budování s touto modernizací kdy nebyla ještě nezkažená. Dneska to je jen směšná propaganda co s příběhem nemá nic společného... Tahle pohádka neboli pohádkový muzikál je totální fraška.. 5 letá dcera mi řekla : tatínku vypni to a pusť mi tu mořskou vílu co znám...  Ještě abych měnil panenky mořské pany co máme z bílé na černou... Ach jo...

plakát

Erhart (2022) 

Jak už se točí takové filmy do kin tak tenhle svět jde opravdu do kopru... Na nedělní siestu bych to pochopil ale do kin?

plakát

Agrometal (2023) (seriál) 

Sice je to nevychytané ale jako odreagovačka dobrá. Nečekejte silnou linii zápletek, jde vyloženě o pokus o humor. Za mne dávám 5hvězd kvůli hudbě a Kabáti ...

plakát

Shazam! Hněv bohů (2023) odpad!

O můj bože !!!  DC vážně točí jenom tohle?   No sorry že to napíšu ale Hovno všech Hoven !!! Tyhle sračky jdou vážně do kopru už ...  Už nikdy víc !!

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

Jde to všechno do kopru.. Kdybych na tohle šel do kina tak bych nadával že jsem vyhodil peníze.. MARVEL asi nevymyslí už nic jiného.. Samé zbytečné války, nakonec po tisících mrtvých se stanou spojenci. To nemá ani hlavu a ani patu. Postrádá to smysl... A to nemluvím o nadřazenosti černé rasy. Starý pán byl třída, za jeho žití to mělo smysl ale tohle je už trochu moc i na mě .....

plakát

Král Tulsy - Happy Trails (2023) (epizoda) 

Tento seriál je naprostá bomba. Provedení, styl, směr kterým se seriál otáčí, herci a spousty drobných detailů jsou velice vychytané. Seriál má ve mě nádech 90´ let ale zároveň přítomností. Propracovaný styl celého příběhů je dokonalý. Sly hraje 75 letého gentlemena který používá sice gangsterské praktiky ale zároveň zde funguje kodex cti.

plakát

Svědectví: Pravda, která měla zůstat skryta (2021) odpad!

Tyhle ochránce přírody bych poslal do míst kde se vychovávají lidé/ děti na sebevražedné atentátníky,vojáky či jiné zvěrstva. To vám nevadí ale že musí lidé jíst a někde se ta potrava brát musí, vás také vůbec nezajímá?  Neříkám že jsem proti tomu aby ty zvířata žila s úctou. Ale my jsme  nejvýše postavení na potravinovém řetězci a jsme všežravci !!! To by jste si měli uvědomit.. Ale ukazovat jenom to nejhorší  tak to mi přijde ujeté... Tohle se vídává od roku 93 všude možně na dostupných místech . Snažíte se zmanipulovat lidi , tohle je čirá manipulace. Cela moje rodina i děti jedí maso a jíst ho nepřestaneme. !!! Takové jednání je zde od počátku kdy si člověk uvědomil že je tohle možné dělat. Stejně to maso z takových chovů se bude prodávat dál. Takový dokument je jenom odbočka od horších věcí.