Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Komediální televizní seriál z prostředí divokého venkova. Aby Lukyn zachránil své manželství, rozhodne se zúčastnit soutěže amatérských kapel, ve které vyhraje krásnou motorku. Až se mu to podaří, vyveze na motorce svou ženu a ta mu jistě všechno odpustí. Zkrátka dokonalý plán! Co na tom, že Lukyn žádnou kapelu nemá, a že vlastně neumí na nic hrát... (prima+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Sme se s kamošema taky hlásili do hudební soutěže o prokrastynacy těch voňavaek a krémů na záda. Ale to nedopadlo. Vichráli to ti smrdi. Přesně jako v tutem dokudementu. Takže příšte to máme poslat do nějaký Eurovize. Tam prej máme vetčí šanci. Prej to vyhrál i fousatá ženská. Agrometal dycky. Jako most. Hobluj! ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Svět revivalových kapel u nás je natolik bizarní, že si přímo říká o komediální zpracování. Bohužel realizace se zrovna nepovedla a humor byl postaven především na debilním chování většiny postav, než na tom, aby si dělal srandu z tématu vesnických kapel. Pár zábavných okamžiků to sice mělo, ale většinou humor zklouzával na úroveň babovřeských komedií. ()

Reklama

mia.com 

všechny recenze uživatele

Jednu hvezdu jsem ochotna dat za fajn herce a Kabaty. Ja nejsem narocny divak, ale tohle bylo sz moc hloupe i na me. Hned na zacatku vystavet zapletku na nahrani vystoupeni na nejaky stary pristroj, kdyz maji vsichni smartphony? Kdyby se vsichni nechovali uplne debilne, nebylo to cele absolutne nerealne a vystavene na tom, ze vesnicani jsou vsichni uplni tupci, tak to mohlo fungovat jako parodie. Ale bohuzel, nezasmala jsem se vubec. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle kultura je tady prostě hluboko zakořeněná. Otevřít si lahvové, zakousnout se do Gothaje, pustit si Dymytry a poplácat se po ramenou, jaký jsem frajer, když se zrovna nějakému českému sportovci zadaří, nebo někomu na sociální sítě napíšu, že je kokot. Prostě každý má nárok na tu svojí zábavu ať se to ostatním může jakkoliv zdát hloupé. ()

BlackDemon 

všechny recenze uživatele

Budem tu za blbca, ale mňa to bavilo a to fakt nie som fanúšikom vidieckeho odkazu Zdeňka Trošku. Je to vtipné, miestami ultravtipné a takú bežnú dedinu /a jedno či v Česku alebo na Slovensku/ to vystihuje celkom trefne. V porovnaní s vagínami v ružovej ordinácii a iných tv seriál odpadov je toto svieže a zábavné. A Escobar si zaslúži vlastný seroš :-) ()

Galerie (218)

Reklama

Reklama