Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Mladí a neklidní

Mladí a neklidní (1973)

Nikdy mě nelákaly telenovely typu Esmeralda, Tak jde čas… apod. Mladí a neklidní nebylo vyjímkou. Až jednou jsem to jen tak ze zvědavosti zapla, zrovna když Márč unesli a místo ní nasadili tu dvojnici, tak jsem na to začla koukat, protože mě zajímalo jak to dopadne. Postupně mě chytli osudy všech hrdinů, že jsem se od toho nemohla odtrhnout a některé díly si i nahrávala. Opravdu, lepší seriál jsem neviděla. Nemám ráda seriály o ničem, kde jen tlachají o nesmyslech, tohleto mělo děj, napětí, zajímavé zápletky... Škoda že Nova nekoupila další díly. Dodnes mě mrzí, že už se nejspíš nikdy nedozvím jak to dopadlo s Lóren a jejím dítětem. Ta mrcha Šejla nejen že jí přebrala manžela, ale ukradla jí i dítě, které v porodnici vyměnila. Když pak Lóren umřelo dítě, které ani nevěděla že nebylo její, chtěla mít dítě s kamarádem Pólem.. Její vlastní dítě přitom neumřelo, měla ho Šejla. Tím to bohužel skončilo. Dověděla se pak vůbec pravdu? Dostala svoje dítě zpátky? Vrátil se k ní manžel který jí nikdy nepřestal mít rád?

Labyrint

Labyrint (2015)

Tak to je hodně povedený seriál. Za mě 100%

Aşk ve Ceza

Aşk ve Ceza (2010)

Důvod, proč jsem začala sledovat Lásku a trest, že je od tvůrců mého oblíbeného seriálu Tisíce a jedné noci. Začátek mě moc nenadchl. Tradice? Co je to za blbost! V polovině prvního dílu jsem to vypla. Pak mi to ale nedalo, druhý díl jsem sledovala až do konce a snažila se pochopit o co jde. Postupně jsem si seriál oblíbila a dodatečně jsem pak znova skoukla první díly, které mě už napodruhé bavili víc. Děj je mnohem zajímavější než u Tisíce a jedné noci, nechybí napětí... Obvzlášt teď: od té doby co Yasemin zjistila, že Yavuz se kterým spolupracuje, je brácha Čiček a Savašův nepřítel, to teprve má pořádné grády.

Tisíc a jedna noc

Tisíc a jedna noc (2006)

Nejvíc mě bavil začátek, než spolu Šeherezáda a Onur začli chodit, a konec, od té scény kdy Šeherezáda udělala Onurovi z kanceláře kůlničku na dříví. Trochu mi na seriálu vadily ty jejich časté zbytečné rozchody, kvůli blbostem… Moc zdlouhavé a chvílemi až trapné Šeherezádino trucování... Ale jinak super seriál.

Nemocnice na kraji města

Nemocnice na kraji města (1977)

Vynikající seriál, vynikající scénář, vynikající herecké výkony, vynikající doktor Štrosmajer... V dnešní době už něco tak dobrého nikdo nenatočí.