Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (286)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další kdysi milovaná věc,která mě sice po letech nevytáčí jako Krok za Krokem,ovšem co se týče zábavy je v hutném průměru.Co řada to vetšina absolutně nevtipných dílů,u kterých sem nedokázal vykouzlit ani úsměv,natož smích a zbytek sem se celkem řechtal.Další hvězda mého dětství která bohužel časem přestala zářit,ale jen problikává :-( ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tim Allen už bude navždycky Kutil Tim, to mu prostě nikdo neodpáře a já myslím, že on už to dávno ví. Možná si tím vlastně zkazil život, jako spousta jiných herců (Bobby z Dallasu by mohl vyprávět). Ale my všichni, kdo tenhle seriál sledovali jsme byli rádi, že se tak stalo a dnes si neumíme představit, že by si někdo jiný přilepil hlavu ke stolu, udělal závod na sekačkách, rozvístil vánoční výzdobu na střeše a připravil o proud celou část města. Navíc jako milovníka silných aut u mě má ještě další plusový bod. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Pre kutilov ako stvorené ale samozrejme, že práve pre nich ani nie ako pre celú rodinku, ktorá sa chce dobre pobaviť na šarapatkách majstra Tima v podaní výborného Tima Allena, len škoda že časom to už pripadá moc stereotypne až zašlo, niekedy veľa škodí, hlavne keď sa to až moc v podobnom zmysle opakuje. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Predstaviteľ titulnej úlohy Tim Allen je celkom v pohode chlapík. Taký nenápadný sympaťák. Pozrel som si už aj zopár nenáročných, celovečerných filmov, v ktorých stvárnil hlavnú postavu. Taktiež boli fajn. Škoda, že sa v tomto televíznom sitkome obklopil tak protivnou partiou hercou. Mladíci, čo stvárnili jeho troch synov, Brada, Randyho a Marka, sú úplne herecké drevá a Patricia Richardson ako jeho dominantne tolerantná maželka Jill tiež nie je žiadna sláva. Na slabé tri hviezdičky to ťahá trocha záhadný, večne za plotom schovaný, sused Wilson a Timov nesmelý kolega Al Borland. *** ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Návraty k dětským seriálovým láskám nebývají lehké, protože televizní revoluce posunula laťku hodně vysoko a bohužel ne všechny se přes ni dokáží přehoupnout. Po kompletní první sérii však můžu v klidu říct, že Kutila Tima se to netýká. Ten 90´ felling je i díky tomu, kam se společnost za ty roky posunula (ano, přesně tam), neskutečně odzbrojující. Ono je vůbec hrozně osvěžující vidět seriál, kde se tolik postav nebere vůbec vážně, i když mají svoje problémy a chyby. Zpočátku to stojí především na macho humoru, kutilském neumětelství a parodování role otce. Postupem času začne divák zbožňovat originální nápad s neustále filozofujícím sousedem Wilsonem a hlavně se ke slovu dostane kočkování mezi Timem a Alem v nejpřepálenější kutilské show, které v závěru série vrcholí takovým způsobem, že je těžké se udržet v křesle. Nesmím zapomenout na Pamelu, tři povedené synátory a těžce cool znělku. V pozdějších sériích nepřestává Tim překvapovat svou nešikovností, nejdelší running joke historie v podobě schovaného Wilsona také přináší nové nápady, ale právě ona zacyklenost, kdy postavy nedostanou prostor k vývoji, seriál sráží do vod old schoolu, který sice pobaví, jenže na nejvyšší příčky to už dávno nestačí. 1. - 4 . série: 85%, 5. - 8 . série: 75%. ()

Galerie (259)

Zajímavosti (32)

  • Poslední americký sitcom, který vyšel na videokazetách. (HellFire)
  • Tim má pět bratrů (Rick, Steve, John, Marty a Geoff) a Jill čtyři sestry (Carrie, Robin, Tracy a Linda). (Kulmon)
  • Převážná většina nářadí Binford, kterou Tim představí ve své show, je z modelové řady 6100. (HellFire)

Reklama

Reklama