Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Marley a já

Marley a já (2008)

Máte - li psa, budete se v první polovině filmu královsky bavit, ovšem v druhé polovině vytáhněte kapesníčky přátelé... Život je pes, toto slovní rčení asi nejlépe vystihuje film. Ze začátku je roztomilý a zábavný, ovšem s postupujícím časem film dramaticky upadá do melancholičtější nálady, končící tragédií. Přesto doporučuji, film spadá do mého listu TOP MOVIES ;)

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Film, který vám řekne, že s touhou je možné všechno. Russel Crowe podává skvělý a přesvědčivý výkon a zkrátka mu musíte po celou dobu držet palce. Gladiátora jsem shlédnul již asi po 6té a pokaždé mám stejný pocit úžasnosti. Doporučuji jako "nakopávací" film na dodání kuráže k heroickým výkonům ;)

Kopačky

Kopačky (2008)

Viděl jsem, chápal jsem, ohodnotil jsem. Tenhle film má prostě všechno. Vidíme zde temnou i světlou stránku rozchodu a já se chci dívat znova a znova a....

Velký Gatsby

Velký Gatsby (2013)

The Great Gatsby je rozjížděn ve velkém stylu prakticky hned od začátku a já nemohl odtrhnout oči od plátna, v polovině filmu tempo trochu upadá, ovšem kvalita nikoliv. Další plus je, že se věnuje přesně knižní předloze. což nevédáme zrovna často. JInak Leonardo DiCaprio a Tobey Maguire jsou perfektní kombinace a jejich herecké výkony jsou neuvěřitelné. Je to prostě pecka...

Nesvatbovi

Nesvatbovi (2005)

Svěží, originální a velice vtipné. Nesvatbovi splňují veškeré aspekty komedie a pro mě to splnilo něco víc. Nevím, co přesně, ale tenhle film si můžu pustit kdykoliv, ve zdraví i nemoci, na jaře i v zimě, zkrátka jeden z mých nejoblíbenějších filmů.