Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (112)

plakát

Pod vodou (2020) 

Tezko hodnotit film, kdyz asi tak v 70 % jsem nic nevidel nebo videl jakousi rozpatlanou stvuru/stvury. A nezachránila to ani Kristen pobíhající tam ve spodarech

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Hodně kvalitní věcička, které v podstatě nelze nic vytknout, ale nějakým způsobem mě nezasáhla tak, jak jsem očekával a rovněž jsem úplně nepochopil vsazování ne úplně souvisejících případů do každého dílu, i když jeden z nich mě celkem dost zasáhl. Každopádně poslední dva díly jsou za 5 hvězdiček bez diskuze.

plakát

Zabiják (2023) 

Forma totalne predcila obsah. Je to fak pekne natoceny a ta bitka - nadhera, formou mi to docela pripomnelo povestnou bitku v pare ve filmu Vychodni prisliby, akorat tady nelital sulin🙂

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Lehce vyspelejsi nez jednicka 🙂. I kdyz parkrat jsem se stejne zastydel, ale to neni vubec podstatny. Bavil jsem se naramne.

plakát

Sandman - Naděje v pekle (2022) (epizoda) 

První zajímavější díl, ale ta jakože epická bitva se Satanem ve stylu kdo má většího pindíka, to jako fakt? :-D

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Kdyby se to aspon netvarilo jako nejvetsi umelecky veledilo a bylo to tak o pulku kratsi, tak to mohl bejt vcelku dobrej seriál.

plakát

Nejhlubší nádech (2023) 

Prvni 2/3 to nema chybu, ale pak to sklouzne do dokureality jak z pera TV Nova. Jeste tam chybela Pergnerova. Zdimacka na emoce jako svina, az na to, ze me to vubec nevzalo a spravne by asi melo.