Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (271)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Spoznávame mladú Maddie, ktorú postihla povedzme že, finančná kríza a potrebuje rýchlo splašiť peniaze aby jej nezobrali dom po mame. Nájde inzerát kde rodičia hľadajú partnerku svojmu synovi aby sa spoznal s dievčaťom, ešte než pôjde na vysokú. Herecké obsadenie: Prvý film kde sa mi Jennifer Lawrence zdala neskutočne sexi - asi je to tou postavou mrchy. Prevedenie: Komédia balansujúca na prahu znesiteľného humoru a trápnosti. Občas je to zdatne prestrelené a v tejto rovine to už nie je moc vtipné. Na druhej strane odhalili donaha jednu z naj sexi žien sveta podľa časopisu People a tak si film zaslúži aspoň malé bezvýznamné plus. Pocity: Vo finále som bol z príbehu viac smutný čo neviem či bol práve zámer produkcie. Pridaná hodnota: Bláznivá komédia s dobrým obsadením. 60% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Rovná se zázraku narazit na americkou komedii, jež není plná šablon, předvídatelnosti, tleskání a naprosto očekávaných a stokrát provařených konců. Nic ve zlým působí jako zjevení a kraluje v něm Jennifer Lawrence, jež využívá naplno svůj komediální potenciál. Po obrovském zklamání ze Života pod vodou více než dostatečná komediální satisfakce během jednoho filmového večera. ()

Reklama

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že půjde o klasickou romantickou komedii, kde už předem víme, že to nedopadne dobře. Ale po doukání můžu říct, že se jedná o docela povedenou komedii, kde jsem se i kolikrát zasmál, a zároveň se jedná ve výsledku i o docela rodinný film. Sice je tu pár scén, na které bych s celou rodinou nekoukal a to zejména scéna na pláži na začátku filmu. Tam jsem se až trochu divil, že film neskončil na jiné platformě. Celý příběh ale není nijak extra zvláštní. Jde o klasiku. Kluk, který nemá žádné zkušenosti se ženami a do toho ještě k tomu nevychází z domu. Proto si rodiče najmou Maddie (Jennifer Lawrence), která ho má naučit, jaké to je chodit s holkou, popřípadě první sex. Právě Jennifer Lawrence je ta, díky které jsem na tento film narazil. A rozhodně toho nelituji. Jedná se o letní oddechovku, u které se člověk posměje a přijde aspoň na jiný myšlenky. 6/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sympatičtější a příjemnější komedie, než by se mohlo na první pohled zdát. Jennifer Lawrence jako místní rajda, která má slíbené auto od snobské rodiny za to, že odpaní jejich syna. Originální téma ale očekávaný průběh táhne hlavně ústřední duo, které si sedlo a časté humorné narážky na dnešní mládež, která tráví více času na mobilech než pr*áním. Film by si zasloužil lepší scénář ale celkově vše šlape a neurazí i přes hluchá místa a trochu přeslazený konec. P.S. pro fandy Jennifer Lawrence bude scéna na pláži splněním jejich vlhkých snů. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Fajn lehce klišé nakopávající romantická blbina s celkem neokoukanou zápletkou a Jennifer Lawrence, kterou jsem měl vždy v oblibě. Jinak se nejedná o nic převratného a občas i lehce nešikovného, co se vztahů mezi postavami týče. To je za mě největší problém celého filmu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Niektorí komentátori obvinili film zo sexizmu a sexualizácie mládeže. V magazíne Bust napísali: "Nájdite si chvíľku na zamyslenie sa nad tým, či by sa tento film nakrútil, ak by boli pohlavia obrátené. Viete si predstaviť, že natočíte film, v ktorom by 32-ročný muž nútil 19-ročnú ženu k sexu, ktorý nechce mať? Nikto by ten film nenakrútil. Ale keď manipuláciu robí dospelá žena, je to prezentované ako vtipné a zvláštne." (Arsenal83)

Reklama

Reklama