Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Vyměněné osudy (2014) (seriál) 

Stále více se u nás objevují Turecké seriály. Vzhledem k tomu, že jsou převážně točené v Istambulu, což je mé oblíbené město, rád je sleduji. Je pravda, že zvyky a chování postav bude malinko odlišné od našich, přec jen jiný kraj, jiný mrav. Přesto seriál Paramparça kvalitou a dějově převyšuje naše mnohdy mdlé a nudné seriály. Děj je velice akční a emotivní a stále se něco děje. Některé postavy, ač jsou i záporné mne baví a dokážu jim odpustit i nemalé prohřešky. Hrdost, čest, láska, závist, to vše a někdy i rychlá karma nás provází v chování a osudech u jednotlivých postav. Také vtipné hlášky a gesta herců, například tety Keriman jsou úžasné. Doporučuji shlédnout, určitě vás to neunudí a nekonečné to také není.

plakát

SnowComing (2019) (TV film) 

Líbilo, vtipné a protože jsem nic zvláštního neočekával, nebyl jsem zklamaný. Naopak.

plakát

Raoul Taburin (2018) 

Milé, hezká příroda, ale podruhé bych už na to nekoukal.

plakát

Na nože (2019) 

Skvělá zábava.

plakát

Grand Hotel (2011) (seriál) 

Je až s podivem, kolik vražd a intrik se děje v jednom hotelu. Také to vedení hotelu jen jak diktatura v nějakém státě. Jinak velice koukatelný seroš.

plakát

Řekni to nahlas! (2020) 

Rozjezd byl trochu delší, ale pak stál příběh za to.

plakát

Slunečná (2020) (seriál) 

Přidávám se k Davidovi, úplně mne seriál dostal. Někdy mne až rozčiluje, jak si s námi hrají, co se týče zvratů a dramatičnosti. Prostě super povedený seriál se sympatickými herci.

plakát

Stíny vlků (2019) 

Když už soudruzi z USA nemíchají rasy, myslím černoch s běloškou, nebo asiatka s bělochem atd., rozhodli se v tomto snímku vyzdvihnout své domorodé obyvatele aby jim také trochu zdvihli to sebevědomí. Film mne nezaujal a byl o ničem.

plakát

Šťastný konec (2018) 

Snažíme se pochopit miléniány, jejich nový pohled na svět, ale zapomínáme na to, že i starší generace už není tak stará, jako dřív. Čím víc se posouvá hranice dlouhověkosti, tím víc se musíme připravit i na to, že naše babička a dědeček už nejsou a nebudou takoví, jak jsme si je zaškatulkovali.