Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (3)

plakát

Komorník (2013) 

Nemám ráda politiku a politiky,kdyby v tomto filmu nehrál Alan Rickman,neměla bych zájem ho vidět. Alan v roli prezidenta byl skvělý a film byl hodně dobrý, Ukázal, že prezidenti a jejich zaměstnanci jsou také jenom lidi,kteří prožívají svá soukromá dramata. Skvěle zahraný film, dobrý scénář, skvělá režie a vše.....Nemám ráda filmy o politicích a prezidentech, ale tento film se mi moc líbil. Doporučuji.

plakát

Une promesse (2013) 

Škoda, že to mělo být romantické drama.To se autorům nepovedlo. Herecké hvězdy byly výborné, ale díky záběrům kamery a hlavně režii a všem, kteří dávali film dohromady vzniklo nepovedené drama ale povedená komedie. Nevím, kdy herci viděli celý film, ale myslím si,že museli být zklamáni. Mě film ohromně pobavil, líbil se mi. A je mi jedno, jestli je to drama nebo komedie.

plakát

Gambit (2012) 

Tuto krimi komedii stojí za to vidět. Obsahuje pár dost dobrých komediálních výstupů.Colin Firth i Alan Rickman jsou skvělí a Cameron Diaz je vhodně doplňuje.Námět mohli bratři Coenové zpracovat lépe,ale to je vyváženo skvělými hereckými výkony všech herců. Doporučuji všem,kteří mají rádi lehký humor podložený dějem a všem,kteří mají rádi filmy s Alanem Rickmanem.