Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (6)

plakát

Blood-C (2011) (seriál) 

Myslím si, že celkový dojem je u mne dosti smíšený. Jednak jsem rozpolcená, protože i na anime je tohle dosti přehnané a na druhou stranu příjemně udivena skvěle propracovanými charaktery postav. Dvojitá identita mi přišla již od začátku zajímavá, a proto jsem si myslela, že na ní není, co zkazit. Bohužel, jsem se mýlila. Jediné, co to kromě některých vcelku zajímavých postav zachraňuje, je hudba.

plakát

STD: Oddfjord (2012) (seriál) 

Vcelku zajímavý počin. Herci sice často přehrávají, ale ve většině případů se jim to vyplatí. Příběhy jednotlivých epizod také nejsou špatně napsané a jejich ztvárnění prostřednictvím režie vypadá taky na pořádný kousek práce. Nejspíše to také bude tím, že za tím stojí jedna a ta samá osoba. Celkově se mi tento seriál líbil, ale na víc, jak čtyři hvězdičky to tedy není.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Co říci, film, který není mezi prvními jen tak pro nic za nic. Ztvárnění nesmrtelným Tomem Hanksem se prostě nezapře. Ani ostatní herci nejsou pozadu. Hudba je skoro až výborná, kostýmy věrohodné a příběh je fenomenální. Zkrátka klasika, která si poctivě ode mne odnese pět hvězdiček.

plakát

SpongeBob v kalhotách (1999) (seriál) 

Kdo žije na dně sedmi moří? To je nám snad všem jasné. Kdo by přeci neznal malého roztomilého uličníka, který každého dokáže svým jednoduchým vtipem pobavit. Jmenovitě můžu podotknout, že humor byl zvolen perfektně, protože není mířen pouze na dětskou skupinu, ale i na ostatní. Příběhy jednotlivých kapitol tu hrají druhé housle, ale to neznamená, že jsou odfláknuté. Je v nich tolik dobrých gagů, že by člověk nedokázal ani spočítat. Hudba se mi také hodně líbila a zejména úvodní písnička, kterou si občas sama pro sebe broukám. Možná je to tím, že jsem si tenhle animovaný seriál zamilovala, ale podle mne by měl dostat plný počet.

plakát

Láska mezi kapkami deště (2013) 

Líbí se mi ta dětská hravost, jak přechází ve vážné melodrama a především příběh dvou spřízněných duší, kterým se snaží pomoci městské věci, přes nepřízeň osudu. Škoda jen, že to nebylo o něco delší. Rozhodně zajímavý počin od Pixaru. V poslední době mne totiž nijak moc nezaujal.