Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (114)

plakát

Ďáblův chlapec (2018) (seriál) 

Jakože, nebylo to špatné, ale ten psychadelicky roztekly styl kresby nemám ráda, i když tu měl své opodstatnění. Ale asi první anime s takovou nahotou a vízi :D. A hudba taky supr. Jinak mě to ale extrémně za srdce ne chytlo tak, že bych se na to podívala třeba znovu

plakát

Rocky Horror Picture Show (1975) 

Jakože muzikály nemusím. Tady byly ty písničky hrozné, až možná na dvě. Ale prostě za Curryho musím. Jeho zpodobnění N. Furtera bylo úžasné. Prostě super drag queen s menšími sklony k šílenství :D Jeho výrazy i pohyby, nemělo to chybu.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Tenhle film je zajímavý tím, že ukazuje současnou možnou představu vývoje technologií do budoucna. Tak trochu děsivou. Ale na to, jaký ten film potenciál měl, tak až na tohle sdělení to bylo zcela zbytečné. V podstatě tam není žádný děj a závěr je úplně nedodělaný. Tomu filmu prostě chybí duše.Za mě teda hodně, ale opravdu hodně slabé, byť tu jsou dosti zvučná herecká jména.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Ale jo, myslím si, že vizuálně je to rozhodně lepší než ten starý seroš, co pamatuju. Jen teda nemuseli vynechat to rasistické míchání barev, byla to docela sranda i tehdy :D. El mám ráda, takže jako záporačka super. Plus za znovuzrození hudby z 90 :D (I've got the power :D) a za bumblee narážku. Ale teda dějově docela průměr........

plakát

V zajetí kouzel (2015) (seriál) 

Takový temnější Harry Potter, až na to, že ta hlavní postava tady je prostě loser a nic vlastně tak úplně nedokáže, až na jeho kňourání. První série se mi líbila, s druhou to jde mírně z kopce a co jí tak drží, je prostě Eliot. Jsem tedy zvědavá, co bude dál.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Já vlastně stále váhám, jak tohle hodnotit. Mé perverzní já bylo nadšeno. Je to přesně to, co si třeba nědy myslíte, že můž na světě být, ale jen Rogen je schopen to zobrazit na plátno :D Selma jako tacito a NOrton jako pan Bagel prostě pecka :D......a ten konec! Vlastně za ten konec to stálo, protože na to opravdu zíráte a sbíráte čelist po zemi a nevíte, co si teda vlastně myslet.......a to se mi už dlouho nestalo.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Za Mikkelsena, za Cumberbatche a jeho aroganci, za jeho půlroční práci, kterou s hrdostí vystavil, za boží atmosféru a efekty, za vtipné hlášky a pana pláštíka! :D

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Ale jo, bylo to zajímavé a neotřelé. Prostě hra ve filmovém podání. Takový průměr, super efekty a tak.....hvězdička navíc je za Danilu.......protože ho prostě žeru :D

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Ano, Bavila jsem se, ovšem ne tak extra, abych si řekla wow, tohle je mě dostalo. Nic proti Delevigne, vtipná ženská, ale tak trochu mi přišlo, že hraní jí moc nejde. To její divné svíjení na konci kdy si hlídala svoje paprsky kouzel jsem úplně nepobírala......a pak, za co rozhodně bod dolů, je Joker. Ne snad kvůli toho, že by nebyl hraný dobře, ale spíše kvůli konceptu zamilovaného puboše, která mi k němu prostě absolutně nesedí. A to jsem nečetla komiksy, prosím. Ale tahle role zamilovaného hošíka, který pro svou lásku udělá vše mi k němu jednoduše nejde.Harley byla skvělá, vlastně postavy byly celkově supr, jen mě to tak nenadchlo dějově. Ale rozhodně jsem ráda, že jsem to viděla, ovšem klasický průměr pro mě.

plakát

Švadlena (2015) 

Jeden opravdu povedený kousek. Když jsem čekala tu komedii/drama, netušila, jak tam ze všeho budš všechno. Zajímavý komentář od emma53, opravdu přecházíte od smíchu k pláči. Ze všeho je zde trochu....komedie, romantika, smutné drama, ponaučení. Opravdu skvělý film!