Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 1

Recenze (416)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu je víc než příjemná teen blbina, která je přirozená,upřímná a na nic si vyloženě nehraje, jenže jakmile na scénu příjde Akce spokojenost výrazně klesá. Efekty jsou průměrné a tenhle druh akce mě zkrátka příliš nebavil. Želvy, které jsou z podobného ranku ( Oživení dětské klasiky) mi příjdou mnohem atraktivnější i zábavnější. Na zhlédnutí to však jde. 60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ani moc nevím, co k filmu dodat překvapivého. Seriál jsem nárazově sledoval, filmy jsem (pravděpodobně) nikdy neviděl, minimálně ne celé, od remaku jsem moc nečekal a dostal jsem ještě méně. Z nostalgie jsem byl schopen ledacos přehlédnout, ale u mnohých situací, cílených na zásadně mladší publikum, jsem si jen klepal na čelo...5/10 PS : Tommy Oliver! PPS : Bryan Cranston FTW ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tvorcovia si vypožičali zo Stranger Things Montgomeryho, podobný hudobný motív, oblasť malomesta, teenagerov a relatívne podobnú zápletku, ale atmosféra je nakoniec celkom odlišná a je to na škodu veci. Chápem, že chceli vzdať hold aj brakovosti seriálu, ale keď je výsledkom infantilná zhovadilosť, tak je to nakoniec taktiež iba na škodu veci. Teenageri sú vybratí čisto podľa politicky korektného kľúča, pričom ak by tu vystupovalo iba 5 Afroameričanov alebo 5 Aziatov tak by mi to pripadalo prirodzenejšie. No a že sa nepodarilo takmer nič dokladá aj maskou zhovadená Elisabeth Banks, ešte horšie ako v Hunger Games. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ale tak jasne, je to kokotina, ale serial jsem kdysi davno zral, takze nostalgie precijen funguje. Samozrejme stopazi to je tezce prestreleny, dobrou polovinu casu se nic moc nedeje, nehlede na to, ze hlavni particka je docela silena sebranka, takze sledovat jejich dobrodruzstvi vas moc nezajima, nicmene tvurci sem nasrali v podstate vsechno, na co fandove v serialu vzdycky cekali. A ackoliv to cely vypada jak pilot k novymu serialu, musim uznat, ze triky jsou na hodne slusny urovni, akce je taky hodne fajn a Banks je jako zaporacka prekvapive v pohode. Takze za me docela fajn pripominka starejch casu, neni to neco, co by jste si za tejden pamatovali nebo meli potrebu videt znova, ale zabava to porad je, takze za me lehce lepsi 3*. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jste-li, či byl-li jste (ano, satanžel to většinou není léčitelné ani koňskými dávkami antikokotik), nevkusný náctiletý potrat hajzlbáby a řidiče hovnocucu, je tenhle o dvě ligy horší hybrid Fantastické sračky, Bamblbýho a Ninja Mentals pro vás jako stvořený. Už devadesátkový seriál byl naprostým dnem homixovo – hračkářské žumpy, od té doby se zjevně nic nezměnilo, a to včetně efixů na úrovni Chobotnic z druhého patra. Tudíž i zde pubescentně uvědomělá partička důkladně progelovaných multikulti týn buzíků a hormonálně rozhozených zpruzených barbín ve sdružených barvách Benetonu dle scénáře, za který by se nemusel stydět ani certifikovaný mongoloid, zase trapně potírá agresivní krávu s premenstruačním syndromem jménem Rita a retardovaně kungfuje její kameňáky, aby sprasila Zeměplacku a vy jste si měli u čeho bezduše mačkat jebáky, týrat domácí mazlíčky, mohli se dementálně ztotožňovat s některým z těch hloupých, povrchních, popkulturně degenerovaných bezcharakterů a příliš vám to nezavařilo míchu. Perníkovému tátovi očividně došly prachy na drogy, že zaprodal xicht něčemu tak sofistikovanému. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)
  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama