Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Docela dobrá kopie filmu Rodinná dovolená a jiné neštěstí...až na to, že tady si na rodinu hrajou a pašujou drogy. Hodnocení tady na ČSFD je na můj vkus docela přehnané. Ale na zabití nedělního odpoledne, proč ne.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Mrzí mě pouze odfláknutý přechod z normálního kluka na superhrdinu (ten moment, kdy objevuje svoje nové schopnosti). V tom byl Raimiho Spiderman mnohem lepší (Spiderman 1 považuji za nejslabší z celé série). To je ale moje jediná výtka k Amazing Spider-man. Teď ty pozitiva. Andrew Garfield je mnohem lepší Spidey, než Tobey Maguire. Vtipnější, chytřejší a hlavně se na Andrewa líp kouká. Chtěl jsem to vidět ve 3D v kině, bohužel jsem tuto možnost propásnul. Jinak výborná, velmi vtipná (některý hlášky hodně dobrý) podívaná.

plakát

Muž z oceli (2013) 

3 hvězdy za první půlku filmu...druhá polovina filmu je digitální blázinec, který se dle mého moc nepovedl. Často jsem se ztrácel díky výbuchům a agresivního střihu. Nicméně Henry Cavill se pro roli Supermana vyloženě narodil. Jsem zvědavej na pokračování. Jen mi trochu dělá starosti Snyder. Divím se, že ho Nolan nekrotil. Právě díky Nolanovi jsem myslel, že nás čeká další nářez...vznikl z toho dobrý průměr.

plakát

Komando (1985) 

Jako malý kluk jsem se na tento snímek koukal na VHS společně s mými bratranci. Tenkrát jsme milovali tu scénu v obchodu se zbraněmi. Po skoro 10-ti letech jsem si tuhle klasiku pustil znovu. Tohle prostě nestárne. Arnold vypadá hustodémonskykrutopřísně (a to sem ho nikdy moc nemusel). Navíc až teď nejvíce oceňuji hudbu Jamese Hornera. Tato akční jízda Vás nezklame, i když je to občas přetažené za vlasy (viz. ostrov). Ale co...to by nebyl Arnold.

plakát

V peřině (2011) 

Film není určen pro dospělé. Je určen pro malý prcky. Mě se ten film líbil, oddychovka jak má být. Navíc jsem z Písku tudíž jedna hvězdička navíc.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Očekávání veliké. První projekce mě docela zklamala, ale druhá mě ihned z omylu vyvedla. Asi to bylo očekáváním, co mistr Nolan předvede, aby překonal dvojku. Záhy jsem pochopil, že to nelze. A proč by to taky dělal? Novej padouch, novej děj. Tom Hardy vypadá přísně a potkat ho někde v parku tak mi vylítne srdce. Završení, jaké si tato trilogie zaslouží.

plakát

Temný rytíř (2008) 

K tomuhle nemám slov. Heath Ledger si šáhnul hodně do psychiky. Výsledek je naprosto fascinující výkon oceněný Oscarem. A právem! Chris si přizval na scénář svýho bráchu a ejhle. Obrat o 180%. A ta motorka? Tu chci!

plakát

Batman začíná (2005) 

Pro mě teda rozhodně nejslabší z celé série. Je to paradox, většinou ty první filmy jsou úspěšnější než ty ostatní. Za vinu to dávám Davidu S. Goyerovi, který mě svojí tvorbou nějak neoslnil. Taky nevýrazný soundtrack. Naštěstí si Zimmer nechával žolíky na další pokračování. Co se týče příběhu, rozhodně lepší než Burtonova a Schumacherova verze. Nolan prostě umí.

plakát

Legenda o Zorrovi (2005) 

Slabší než jednička. Hopkins mi tam chybí, tohle bylo takový nemastný, neslaný. Ale neni to zase takovej průser. Catherine je půvabná a okouzlující (ty prsa se jí mění film od filmu.)